Cofetaria Andreea - Pallady

4.8
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Bulevardul Theodor Pallady nr.27 Bucuresti
Telefon:
0727 70.00.05
Web:
http://www.cofetariaandreea.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Cofetaria Andreea - Pallady"

Luni – Duminica

Intre orele 8:00-21:00 Modifica programul

Descriere "Cofetaria Andreea - Pallady"

Cofetaria Andreea produce in laboratoarele proprii si comercializeaza o gama larga de prajituri: savarine, eclere cu frisca si ciocolata, cosulete ciocolata, amandine, rulada ciocolata, tarta cu fructe, mascota, krantz, tiramisu, savarine, diplomat cu fructe. De asemenea Cofetaria Andreea preia comenzi de prajituri pentru ocazii speciale in familie si societate - nunti, botezuri, aniversari, majorate, absolviri si pentru sarbatori majore: Paste, Craciun, Anul Nou.

Prajiturile sunt fabricate exclusiv din ingrediente naturate, pentru a aduce o cat mai mare satisfactie a consumarului.
Categorie: Cofetarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Cofetaria Andreea - Pallady" (4)

rcc pe 16.01.2010 (10:38)

Delicioase produsele acestei cofetarii. Intotdeauna gasesti cofetaria plina de clienti pentru a cumpara prajituri, fursecuri sau produse de patiserie deosebit de gustoase si proaspete. Sunt renumiti pentru cozonacii care sunt exact ca cei facuti in casa si care ii cumperi calzi de sarbatori ( cu putina coada sau cu comanda). Nu au mese, se serveste doar pentru acasa.

pupisori pe 02.04.2010 (12:22)

Este o cofetarie de top pentru mine!!! Anul acesta, de ziua sotului meu, am dat comanda la ei pentru un tort pe care sa imprime din diferite creme si jeleuri imaginea sotului meu dupa o poza pe care le-am pus-o la dispozitie. Rezultatul: 4 kilograme de desert spectaculos, multe zambete si chiar aplauze la vederea unei astfel de surprize. Mai mult, comand ocazional de la ei fursecuri - in special spritat de ciocolata care imi place foarte mult - si cremsnit. Le ador pentru ca sunt intotdeauna proaspete!

tmarcela2009 pe 04.04.2010 (22:11)

Personal sunt innebunita pana peste cap de celebra prajitura Tiramissu. In nenumarate randuri am incercat sa pregatesc aceasta prajitura si acasa, fie cu crema deja cumparata, fie facuta in casa de la zero cu mascarpone si cu alte ingrendiente minune dar va spun cu mana pe inima si va pot asigura ca nu am mancat in viata mea o prajitura Tiramissu mai buna ca cea pe care am savurat-o la cofetaria " Andreea ". E incantatoare!

donjuandemarco pe 07.04.2010 (10:59)

prajiturile sunt proaspete (cele cu frisca sunt facute cu frisca de casa, au cu totul alt gust decat frisca la tub), pretul e destul de bun pentru savarina, ecler, amandina, au placinta cu branza ci cu mere super bune la 2,5 lei parca, am comandat la ei o data tort (diplomat) pentru majoratul fratelui meu si a fost excelent, ceea ce nu imi prea place este servirea asa ca daca vreti luati-va prajituri sa le mancati acasa sau in deplasare dar nu recomand in locatie… a ….. si mai au si piscoturi iar de senzatie

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cofetaria Andreea - Pallady"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat