Cofetaria Claus

5.0
3 voturi / 6 pareri
Adresa:
Bd. Banu Manta, Nr.21 A (Primaria sector 1) Bucuresti
Web:
http://www.cofetariaclaus.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Cofetaria Claus"

Cofetaria Claus din Bucuresti este specializata in producerea si vanzarea de produse de patiserie si cofetarie, oferindu-va adevarate creatii delicioase si aromate, pe care le puteti savura in momentele deosebite din viata dumneavoastra. Magia gustului prajiturilor de alta data, gasite doar la "Capsa" si "Nestor", a fost si este un ideal pentru noi, si dupa aproape 4 ani de activitate putem spune ca ne-am apropiat si pe alocuri chiar depasit.

Cofetaria dispune de laborator propriu de cofetarie si patiserie, cat si de punct de desfacere propriu, unde comercializam o gama diversa de produse de cofetarie si patiserie. Pentru ocazii speciale - nunti, botezuri, aniversari, majorate, absolviri, sarbatori majore: Paste, Craciun, Anul Nou - comandati la Cofetaria Claus!
Modifica descrierea

Pareri despre "Cofetaria Claus" (6)

pupisori pe 08.04.2010 (15:48)

O cofetarie draguta, cu preparate delicioase. De la ei mi-au placut cel mai mult pricomigdalele care apropo, ssunt foarte scumpe ( cam dublu fata de pricomigdalele vandute intr-o cofetarie de cartier) in schimb sunt mereu proaspete si bune.
Torturile, hmmm sunt delicioase, nici nu se pune problema ca n-ar fi insa!!!!! designul lor nu este unul tocmai atragator si arata mai degraba ca si cum ar fi "opera" unui copil de 6-7 ani.....

LadyJulia pe 08.04.2010 (17:02)

O cofetarie super. Preferata mea este Krantz. Produsele sunt proaspete pentru ca au laborator propriu. Servire cu zambetul inclus. Si in rest, multe momente dulci pentru toata familia. Preturile sunt ok. Pastreaza forma clasica a fiecarui produs ca sa fie recunoscut de client. O recomand cu caldura cofetaria din Banu Manta.

Dorneanu Alina pe 09.03.2011 (22:42)

Am comandat un tort personalizat cu cinci zile inainte de eveniment. In ziua respectiva, la ora stabilita, ajung la cofetaria Claus de pe Banu Manta si stupoare: au ratacit comanda, deci tortul n-a fost facut. Mi se spune sa astept 5 minute, si dupa un sfert de ora imi iau in sfarsit tortul si plec acasa.
Dezamagirile insa au continuat, caci nu era ceea ce comandasem. Facut la repezeala, neinsiropat....nimic deosebit. Mi-au oferit un discount pentru neplacerile create, dar acest lucru pentru mine n-are nicio importanta.

Lipsa de profesionalism a angajatilor. Imi pare rau, caci inainte de incident eram chiar incantata c-am gasit o cofetarie cu produse de calitate.

katrina_ak pe 01.04.2011 (15:49)

Singura cofetarie la care am fost in Bucuresti. Extraordinara fata de multe altele incercate in orasul meu.

Atitudinea angajatilor.

irina pe 20.04.2012 (20:31)

superbe prajituri

DIANA pe 23.12.2012 (05:23)

sunt ingrozitoare, cozonacul dupa ce maninci iti lasa un gust acru si te arde stomacul...torturile sunt pline de creme cu grasime hidrogenata....e un dezastru...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cofetaria Claus"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat