Cofetaria Mar - Vio

4.8
4 voturi / 6 pareri
Adresa:
Sos. Stefan cel Mare, Nr. 31 Bucuresti
Telefon:
021 210.52.91, 0722 28.52.84
Web:
http://www.vioconfet.ro/
Modifica date de contact

Program "Cofetaria Mar - Vio"

Deschis zilnic: 08.30-21.30 Modifica programul

Descriere "Cofetaria Mar - Vio"

Categorie: Cofetarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Cofetaria Mar - Vio" (6)

pupisori pe 04.04.2010 (20:57)

Personal nu am comandat de la ei insa mi-am insotit cea mai buna prietena ca sa ridice o comanda de la ei si anume un tort cu imaginea ei si a sotului ei pentru aniversarea a 2 ani de casatorie.
Tortul a fost o minune culinara, arata ata de frumos incat nu te lasa inima sa "intri" in el.
As fi fost si eu o clienta fidela de-a lor, pacat ca se afla intr-o zona mult prea indepartata pentru mine.
Totusi, recomand cu caldura celor care locuiesc in apropiere!

tmarcela2009 pe 06.04.2010 (15:25)

Pentru mine " Cofetaria Mar - Vio " este o cofetarie obisnuita, in care se pune pret pe prospetimea produselor pentru a nu fi amendati si pentru a nu pierde clienti. Nu reprezinta nimic iesit din comun, dar pana la urma nici nu trebuie pentru ca nu m-am nascut ca sa mananc numai scumpeturi si pentru ca inainte de toate, consider ca primeaza calitatea .
Este pur si simplu o cofetarie la care vin doar persoane care locuiesc sau lucreaza in zona, si nu cred ca face nimeni exceptii sa vina de la capatul celalalt al Bucurestiului pentru o comanda la ei.

alinutzame pe 07.04.2010 (00:54)

AM FOST LA ACEASTA COFETARIE.Servirea este ireprosabila,iar prajiturile sunt intotdeauna proaspete.Cumpar de la aceasta cofetarie de cand aveam 7 ani si de atunci si pana acum nu s-a schimbat nimic din punctul de vedere al calitatii si al modului de servire.Este adevarat ca produsele sunt unic mai scumpe dar decat sa cumpar o prajitura si a doua zi sa ma duc la spital cu cine stie ce toxiinfectie si sa mai dau si bani la doctori mai bine dau 90bani in plus la o prajitura de la MAR-VIO.BRAVO LOR. MERITA PROMOVATI.

valentina pe 11.04.2012 (19:54)

Torturile copiilor le fac de vreo cativa ani aici si suntem incantati atat de aspectul exterior(masinute, printese etc.) dar si de calitatea produselor. Frisca este intotdeauna proaspata si asa cum mancam pe vremuri la cofetarie, naturala , nu spuma alba artificiala... Nota 10!

monica pe 04.08.2012 (00:11)

Sunt clienta fidela de foarte multi ani. Aceasta cofetarie pastreaza gustul 'de pe vremuri',cand prajiturile aveau un gust aparte.Acum cam toate prajiturile au acelasi gust doar forma,numele si aspectul difera.La MAR-VIO nu se intampla asa ceva.Sunt cele mai bune torturi si prajituri din Bucuresti.Nu cumpar din alta parte deoarece nu le pot schimba.Ador retetele lor!!!!!!!!!!!!

popescu nicoleta pe 25.01.2014 (18:00)

cumpar cu mare placere produsele acestei cofetarii de multi ani,pastreaza retetele vechi si le folosesc ,dind gustul de adevarata frisca si minunatiile de torturicare nu iti ramin pe dinti ca altele Va recomand cu placere mai ales pentru copii fiind toate proaspete. Felicitari colectivului !

Regret ca au spatiu mic[dar placut]!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cofetaria Mar - Vio"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat