Cofetaria Vio

4.8
7 voturi / 9 pareri
Adresa:
B-dul Nicolae Grigorescu, Nr.20 Bucuresti
Web:
http://www.vioconfet.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Cofetaria Vio"

Cofetaria Vio va ofera o diversificata gama de produse de patiserie si cofetarie, inghetata si bauturi racoritoare.
Toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, fiind realizate in laboratorul propriu, cu cele mai bune ingrediente.
Categorie: Cofetarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Cofetaria Vio" (9)

rcc pe 16.01.2010 (10:31)

Aici gasesc cele mai gustoase prajituri, fursecuri sau torturi. Cand sarbatorim pe cineva in familie, ne indreptam pasii catre cofetaria Vio pentru tort. De asemenea fac un profiterol si frappe foarte bun. Prajiturile au crema cu gust de unt,sunt intotdeauna proaspete.

pupisori pe 02.04.2010 (12:25)

Este chiar una dintre cofetariile din aproprierea zonei in care a locuit sotul meu pana sa ne casatorim si sa ne mutam impreuna. Suntem clienti fideli chiar si acum cand nu mai suntem la o distanta nesemnificativa de aceasta cofetarie, pentru ca ne place ca atunci cand mergem in vizita la socrii - adica la parintii lui - sa ii rasfatam cu prajituri mereu proaspete. Au cele mai bune amandine, vorbesc cat se poate de serios!
Recomand!!!!!!

tmarcela2009 pe 04.04.2010 (22:16)

Se stie prea bine ca orice cofetarie cu laborator propriu este la mare cautare datorita faptului ca are mereu produse proaspete sau fresh cum ar spune unii dintre noi. Totusi cand vine vorba despre produsele de patiserie, cofetaria " Vio " se intrece pe sine si ne rasfata cu cele mai bune dobrogene si cele mai pufoase pateuri cu branza. Nici prajiturile nu sunt deloc rele, insa cel mai mult ador de la cofetaria " Vio " celebrul tort de inghetata cu frisca si caramel. Absolut delicios!

tjanina pe 06.04.2010 (12:04)

Locuim in zona si cumparam des de acolo.Au un sortiment mare de prajituri,fursecuri,pateuri,torturi,inghetata,foarte gustoase si aspectuoase.Imi place de asemenea sa servim si acolo,este placut.

crisass pe 06.04.2010 (20:13)

Si eu imi adaug comentariu cu caracter pozitiv: super calitate, gust, servire. Preturile sunt pe masura calitatii dar daca vrei ceva bun recomand cu caldura.

donjuandemarco pe 08.04.2010 (11:38)

cred ca ei sunt tari in pateuri cu branza, in cremsmit, si rulouri cu frisca, din pacate nu prea mi-a placut tosca facuta acolo nu stiu parca avea prea multa cacao……. Si tartele de fructe merg destul de bine…….. preturile firesc sunt preturi rezonabile de titan….. servirea e rapida nu trebuie sa stai 10 minute la coada pentru 2 placinte cu branza dulce si stafide

paula_gmp pe 08.04.2010 (12:06)

o cofetarie care merita toti banii

Cara pe 14.04.2015 (18:54)

pricomigdalele , bomboanele fondante , torturile sunt excelente

valentin dumitrescu pe 15.01.2017 (11:06)

toturi,prajituri ,fursecuri,patiserie gustoase si de calitate

----

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cofetaria Vio"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat