Costa Coffee - Oltenitei

4.5
6 voturi / 7 pareri
Adresa:
Soseaua Oltenitei nr. 3 Bucuresti
Web:
http://www.costa.co.uk/...
Modifica date de contact

Descriere "Costa Coffee - Oltenitei"

Franchiza din Marea Britanie a ajuns deja la cateva locatii in Romania si continua sa se extinda. In oricare dintre cafenelele Costa Coffee intrati, veti regasi o atmosfera calda si intima intr-un decor englezesc cu muzica ambientala in surdina si o varietate mare de preparate din cafea, sucuri naturale, sandwich-uri si cateva sortimente de prajituri si torturi. Chiar daca preturile sunt peste medie, prefer sa dau cu cativa lei in plus pentru a savura o cafea aromata macinata pe loc (pe care o poti lua foarte bine la pachet), eventual langa o prajitura fina si buna.
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Pareri despre "Costa Coffee - Oltenitei" (7)

Manu_Ema pe 11.01.2010 (18:20)

Oricand mi-e pofta de o cafea buna, ma opresc intr-una din locatiile lor. De fiecare data as incerca altceva, au multe preparate cu cafea delicioase, in cantitati generoase, iar daca mai pui langa si o prajiturica fina si duuuulce, parca gusti o bucatica de rai. Si atmosfera contribuie la asta: rafinata si intima, cu muzica in surdina, pentru mine a creat dependenta :) Preturile sunt peste medie, dar dupa mine merita cu prisosinta.

tulsi pe 02.02.2010 (17:43)

Mie imi plac cafeaua si prajiturile de la Costa,insa ceea ce nu inteleg este de ce angajatii lasa oamenii sa fumeze acolo,cand este scris clar "fumatul interzis".Pt mine a devenit un cosmar sa gasesc un loc in care sa imi beau cafeaua fara fum de tigara in jur.Oare noi,cei care nu fumam, nu avem nici o sansa?!! Fetelor care stiti locuri unde pot si eu sa beau o cafea unde nu se fumeaza,dati-mi de stire.Pupicei !

oanacristinapalade pe 14.03.2010 (14:57)

Cafeaua este buna, prajiturelele bune si ele .. un loc perfect de iesit cu fetele :).

oanamuresan2005 pe 14.03.2010 (22:32)

Intr-un cuvant, delicios!

luciamihaelax pe 17.03.2010 (15:20)

Imi place mereu la Costa Coffee, mergem mereu dupa cumparaturi dupa ce fac cumparaturi cu prietenele sa ne rasfatam cu un cappuccino cu spuma densa de lapte la care uneori adaugam si sirop de scortisoara...mmmm...Si sandwich-urile sunt bune, multe dintre ele ligth, din cand in cand mai gustam si o prajitura! Personalul e amabil si servirea este rapida.E un loc in care poti merge sa te rasfeti cu prietenele!

modificat de luciamihaelax pe 17.03.2010 (15:20)

alex pe 02.04.2010 (11:35)

Costa Coffe nu mai este ce a fost...mizerie, cafeaua nu este asa de buna, servicii de slaba calitate !... o frnaciza pe duca....au inchis magazine de bine ce le merge !....

any1967 pe 03.05.2011 (12:15)

"Costa Coffee - Oltenitei" am intrat intamplator si mi-a placut mult!
Un loc in care te rasfeti cu prietenele band o cafea foarte buna!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Costa Coffee - Oltenitei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat