Cotroceni on ice in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
21448173
Email:
info@cotroceni-on-ice.ro
Modifica date de contact

Descriere "Cotroceni on ice"

Patinoarul „Cotroceni on ice“ a fost construit în anul 2009 de către grupul german Ice Business, ce deține experiență în construirea patinoarelor mobile și permanente în diferite părți ale lumii. Acesta are o suprafața de 800 mp și este deschis în fiecare zi, indiferent de sezon, fiind locul perfect pentru îmbinarea distracției cu activitatea fizică. Atmosferă energică, calitatea excepțională a gheții, siguranță pe patinoar, promoțiile speciale pentru tineri, copii și familii, dar și evenimentele speciale organizate pe tot parcusul anului fac din “Cotroceni on Ice” spațiul de agrement perfect.

Opțiunile la “Cotroceni on ice” sunt nelimitate în ceea ce privește sporturile pe gheață: oferim cursuri de patinaj pentru copii, antrenamente de hochei sau de curling, opțiunea închirierii patinoarului pentru diferite evenimente speciale, zile de naștere, campanii, consursuri, concerte pe gheață, etc.

“Cotroceni on Ice” este de asemenea cel mai sigur patinoar pentru copii: părinții vor putea merge liniștiți la cumpărături cât timp copiii lor patinează, deoarece personalul special instruit se va află în permanență pe patinoar alături de cei mici pentru a preîntâmpina orice incident. în plus angajații patinoarului va stau mereu la dispoziție pentru a va răspunde la întrebări.

Distracția pe gheață are acum un alt nume: “Cotroceni on ice”!
Categorie: Jocuri
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Cotroceni on ice"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat