Covrigul plimbaret in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0736 03.38.67
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Covrigul plimbaret"

Covrigul plimbăreț este un concept lansat în octombrie 2012 în AFI Palace Cotroceni, București, brand proiectat și construit pentru mall.

Ideea de covrig este aparent simplă, însă aici nu vorbim despre un concept în spirit de criză economică, cu produse de calitate medie,ci de o investiție asumată, unde accentul este pus pe calitatea și varietatea produselor , pe modul de prezentare, atitudinea angajatului care intră în contact cu clienții.

Produsele create de noi întrunesc standarde de calitate pe care ni le-am impus odată cu desfășurarea activității în mall și mai mult decât atât, oferim un serviciu clientului, venind în întâmpinarea lui acolo unde este nevoie.

Cum?

Deoarece nu suntem doar covrigi, suntem covrigi plimbăreți.

De ce covrigi plimbăreți?

Avem în dotare biciclete special concepute și dotate pentru a îndeplini condițiile unui punct de vânzare mobil, astfel că ne putem deplasa pe porțiuni extinse ale mall ului, oferind produsele noastre clienților acolo unde aceștia au nevoie sau ne solicita.

Produse:

Covrigii pe care îi producem zilnic pentru consum sunt special concepuți după rețete tradiționale ardelenești. într-o societate de consum, unde timpul se comprimă, la Covrigu plimbăreț, produsele sunt preparate în tihnă și pe îndelete, fără conservanți sau aditivi, astfel că venim în întâmpinarea clienților de a savura un produs proaspăt și gustos.

Oferim mai multe sortimente de covrigi

Locații
Ne desfășurăm activitatea începând cu octombrie 2012 în AFI Palace Cotroceni, București și în AFI Palace Ploiești din octombrie 2013. Existăm și funcționam în locațiile amintite, deoarece ne am propus ca prin calitate și promptidutine să creionam o istorie diferită a covrigului decât cele până acum și ne-am ținut de cuvânt: îndeplinim dorințe și creăm bucurii savuroase zi de zi și asta este un imbold pentru a continua acest frumos drum.
Categorie: Snack
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Covrigul plimbaret"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat