Credit Europe Bank in Cora Pantelimon

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Soseaua Vergului nr. 20 Bucuresti
Telefon:
021 255.03.31
Web:
http://www.crediteurope.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Credit Europe Bank"

Fiecare pas, fiecare client şi operaţiune bancară ne-au adus mai aproape de celebrarea unui moment important în cariera noastră: de curând am sărbatorit 20 ani de activitate pe piaţa românească.

Suntem prezenţi pe piaţa financiar bancară încă din anul 1993, sub titulatura Banca de Credit Industrial şi Comercial. În 2000 ne numeam Finansbank, ca mai apoi, în 2007, să devenim Credit Europe Bank. În România asigurăm o gamă largă de produse şi servicii pentru aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 57 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Am crescut, ne-am dezvoltat şi indiferent de numele nostru am avut o singură misiune: să oferim cele mai potrivite produse şi servicii bancare, cât mai adaptate nevoilor clienților noștri. Fie că a fost vorba de IMM-uri, de mari companii sau de clienţi persoane fizice, am pus în sprijinul acestui obiectiv noi modele de banking, tehnologii în premieră precum şi dorinţa de a fi de ajutor, de a ramâne aproape de clienții noștri şi de afacerile lor.

Ca parte a grupului financiar olandez Credit Europe NV dorim sa punem la dispoziţie experienţă, competenţă si inovaţie - pentru că adevărata recunoaştere a valorii produselor şi serviciilor pe care le oferim este dată de cei care le utilizează.

O recunoaştere de care se bucură din plin şi CardAvantaj, un nume cu o rezonanţă specială pentru noi. În urmă cu mai mult de 10 ani acest brand aducea, pentru prima dată în România, un instrument de plată în rate cu zero dobândă, uşor de înţeles, uşor de utilizat. De la introducerea sa pe piaţă, CardAvantaj şi-a făcut peste 300.000 de prieteni, clienţi care l-au utilizat cu folos, găsind cele mai potrivite soluţii în cadrul unei reţele proprii de câteva mii de comercianţi - cea mai dezvoltată din România. În tot acest timp CardAvantaj s-a străduit să fie la înălţimea dorinţelor lor, venind tot timpul cu funcţiuni şi beneficii inovatoare.

Urmează noi idei, pregatim noi proiecte - te invităm să ne rămâi alături!
Categorie: Banci
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Credit Europe Bank"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat