Curatare Canapele Bucuresti - Premier Cleaning

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Nerva Traian 13 Bucuresti
Telefon:
0722 38.19.28
Web:
http://premiercleaning.ro/...
Email:
contact@premiercleaning.ro
Modifica date de contact

Program "Curatare Canapele Bucuresti - Premier Cleaning"

Luni-Vineri 08-21
Sambata 08-20
Duminica 08-18 Modifica programul

Descriere "Curatare Canapele Bucuresti - Premier Cleaning"

Firma de curatenie Premier Cleaning iti ofera servicii profesionale de curatare canapele Bucuresti atat la domiciliu, cat si la birou.

Beneficiile pe care le obtii daca alegi sa lucrezi cu noi sunt incontestabile. Este bine sa stii ca pentru spalare canapea acasa, dar si pentru spalare scaune la birou folosim solutii profesionale Karcher, adaptate materialor textile. Rezultatele sunt intotdeauna exceptionale, intrucat aceste solutii ataca murdaria si impuritatile, lasand in urma canapele ca noi. Mirosurile urate vor fi indepartare cu succes si in acelasi timp canapelele si fotoliile isi vor redobandi culorile vibrante si prospetimea.

Un alt avantaj major pe care il obtii daca apelezi la firma de curatenie Premier Cleaning este acela ca murdaria va fi eliminata din profunzime, nu doar de la suprafata. Pentru curatarea canapelei folosim un echipament de ultima generatie, care aspira praful adanc inradacinat in tesatura, apoi introduce un amestec de apa si detergent activ. Odata ce murdaria este dizolvata, ea este din nou aspirata, rezultand astfel o spalare si curatare a canapelei in profunzime.

Metoda de injectie - extractie pe care o folosim pentru spalare canapele si fotolii sau scaune din material textil da rezultate optime si este cea mai moderna si mai sigura tehnica din domeniu.

Beneficii spalare canapea profesionala:

- inlaturare miros neplacut, improspatare a culorilor
- eliminare pete si acarieni care pot provoca alergii sau chiar si iritatii la nivelul pielii
- curatare in profunzime a murdariei, eliminare bacterii, microbi
- uscare rapida

Contacteaza-ne acum pentru a obtine mai multe detalii despre felul in care se desfasoara procesul de curatare si spalat canapele si fotolii, scaune tapitate din material textil, dar si pentru a obtine o oferta personalizata nevoilor tale. Iti oferim servicii profesionale de curatat canapea, curatare fotolii, curatare scaune si curatare scaune birou, la preturi avantajoase.
Categorie: Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Curatare Canapele Bucuresti - Premier Cleaning"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat