Davimat in Mega Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Web:
http://www.davimat.ro/...
Modifica date de contact

Program "Davimat"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Davimat"

Povestea noastra a inceput in anul 2007. Suntem parinti si, ca multi dintre voi, ne plimbam copiii prin parcuri. Parcuri carora, de multe ori, le lipseau sursele de distractie. Asa ne-a venit ideea de a le anima cu jucarii pentru copii, Kiddie Rides.

In prezent, Smart Vend Srl opereaza aproximativ 300 de Kiddie Rides sub brandul Davimat in principalele orase din Romania.

Incercam sa folosim experienta noastra in crearea si amenajarea de locuri de distractie, in asa fel incat copiii sa nu se plictiseasca niciodata. Scopul nostru este de a contribui la o zi placuta in familie, in parc sau la cumparaturi in mall. Pasiunea si angajamentul sunt doua elemente cheie ale dezvoltarii continue a activitatii noastre.

Conceptul nostru este de a amplasa un kiosk compus din trei jucarii de tip Kiddie Rides si un automat pentru eliberarea de carduri.

Folosirea Kiddie Rides – urilor nu necesita operator uman, fiind vorba de un sistem de tip self-service. Banii sunt introdusi in automat de catre client, iar automatul elibereaza un card cu identificator unic, cu un numar de impulsuri aferent sumei introduse.

Fiecare jucarie este prevazuta cu un citititor de card. Prin introducerea cardului, se consuma impulsurile aferente unei ture iar jucaria porneste. Cardul poate fi reincarcat si folosit ulterior in toata reteaua de kioskuri Davimat. Reincarcarea se poate face direct la automat sau online, accesand sectiunea Carduri

Siguranta copiilor care folosesc jucariile Davimat este foarte importanta pentru noi. Toate jucariile sunt importate din Uniunea Europeana si respecta standardele de siguranta, majoritatea fiind sub licenta Disney. Kioscurile sunt inspectate si curatate zilnic pentru ne asigura ca sunt in conditii optime de utilizare. Dorim ca cei mici sa se distreze , iar parintii sa fie incantati de bucuria lor si de serviciile de calitate pe care le oferim.

Vrem sa vedem copii si parinti fericiti si asteptam opiniile voastre la sectiunea Contact ... Va invitam la joaca!
Categorie: Locuri de joaca
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Davimat"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat