Dedeman Bucuresti 2 - Valea Cascadelor

5.0
1 vot / 13 pareri
Adresa:
Str. Valea Cascadelor, nr. 26 Bucuresti
Telefon:
0234 52.55.25
Fax:
0374 20.14.14
Web:
http://www.dedeman.ro/
Email:
suportclienti@dedeman.ro
Modifica date de contact

Program "Dedeman Bucuresti 2 - Valea Cascadelor"

Luni - Vineri: 8:00-21:00
Sambata: 8:00-20:00
Duminica: 9:00-18:00 Modifica programul

Descriere "Dedeman Bucuresti 2 - Valea Cascadelor"

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Suntem cea mai dinamica companie din domeniu.La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 42 de magazine.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 42 magazine ale lanţului nostru de retail alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 8000 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor.
În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri - Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.
Modifica descrierea

Pareri despre "Dedeman Bucuresti 2 - Valea Cascadelor" (13)

dragomir pe 04.09.2010 (10:27)

puneti si Dvs pe site un nr de telefon la care sa raspunda cineva.De ce dureaza 5 zile sa faceti un transport in sectorul 6?

Campeanu Petru pe 18.04.2012 (13:47)

Amabilitatea de la dep. mobila, gradina etc.

De ce nu raspunde nimeni la telefonul mentionat

lil pe 08.07.2012 (16:51)

de 5 ori am venit in magazin sa cumpar mobila
niciodata nu m-a intrebat nimeni de ce stau 1/2 ora linga un dulap

toti baietii aceea sint ocupati cu orice numai de vinzare nu

am fost 6 iulie am vazut sifonierul acela ce usi pliante si inguste am stat linga el .......dar degeaba

oare nu expuneti marfa casa o vindeti

si cin se petrece asta ca pina in orele 12/13 nu am reusit sa ma bage cineva in seama dar sa mai si cumpar

am s mai avea de spus dar m-a apucat o lehamite

daca dvs nu aveti interes atunci cine


sint curiosa dac o sa primesc un raspuns

cryna pe 18.08.2012 (12:51)

Mi-a placut o anumita mobila de bucatarie. Am vazut-o pe site. Am sunat si ni s-a spus ca au o gama foarte variata de mobilier. Sa venim sa vedem. Am fost dar..

Mobila arata foarte bin...in poze. Oferta saracacioasa. Ne-am decis la un model totusi. N-am gasit pe nimeni cu care sa disutam, timp de o ora!!!! Ne-am agitat mult dar degeaba. Am primit raspunsuri evazive si nepoliticoase de la baietii care sunt foarte ocupati cu tot felul de lucruri. Am zis sa avem rabdare..dar cat?
Am renuntat pana la urma. Trebuie sa aveti o alta politica de marketing. Nu recomand aceasta atitudine.

vio pe 22.12.2012 (23:17)

singurul lucru placut la Dedeman Bucuresti 2- Valea Cascadelor este apropierea de oras fata de Hornbach magazinul cu acelasi profil. Managerul sau asistent managerul un arogant nesimtit care hotaraste dupa bunul plac de parca ar fi magazinul lui . Am intalnit si angajati muncitori si profesionisti pe raionul unde lucreaza .

Cineva din familie a cumparat un mobilier de baie si cand a venit meseriasul sa il instaleze a constatat ca erau masuri diferite la dulapul pt lavoar comparatie cu acesta . Normal ca produsele au fost returnate si achizitionate de la Hornbach .Eu azi am cerut o factura proforma si in prima faza m-i s-a eliberat de o angajata de la informatii de altfel bine intentionata doar ca pretul de la raft era diferit fata de cel de pe factura . am solicitat o factura corecta si asa zisul sefu nu a fost de acord sa imi mai elibereze o factura proforma nefiind capabil sa imi explice motivul legal doar ca nu a dorit el pur si simplu . Am sunat la protectia consumatorului si nu a raspuns nimeni nici acolo dar mai insist ;) Traim in Romania si trebuie sa ne ocupam timpul cu incapabili si oameni care nu performeaza in meseria lor . cu asa angajati recomand clientiilor sa renunte la acest magazin si sa caute in alta parte gen Hornbach .[

TOADER MARIUS pe 10.05.2013 (15:12)

imi place ca sunteti seriosi

mi-a placut ca sunt efitine in comparatie cu alte magazine .

cornelia pe 14.12.2013 (19:28)

M-au servit idestul de repede ,au fost amabili si am putut sa schimb marfa cu alta diferita pe baza bonului chiar daca eu gresisem cand am ales-o totul a mers repede ,fara o mie de formalitati

ca in parcare nu e loc sambata si duminica ,probabil di cauza targului de alaturi

Vasiliu Constantin pe 13.01.2014 (17:39)

IAm fost atacat de caini ,aproape sa fiu muscat ,in parcarea magazinului ,iar dupa mine o persoana chiar s-a intors din drum din cauza lor.Cainii sunt adoptati si probabil abandonati in parcare ,dar paznicul din ghereta le da mancare si ii tine pe langa el .Daca nu luati masuri sa chemati hingherii de la primarie pt luarea
lor de acolo si nu veti interzice personalului de paza sa adune cainii abandonati in curte, ,voi trimite imagini cu atacul cainilor , la presa si la autoritati..

Niculae Adrian pe 24.05.2014 (11:16)

Uneori gasesti indrumatorii din raioane pe raionalteori trebuie sa alergi dupa ei.
Am gasit si indrumatori f. bine informati, care mi-au dat informatiile necesare despre rezervoarele de de apa AQUAPUR.

1. Am cautat usa metalica dubla, sau cu pui, de exterior, pentru casa la curte. Mi s-a prezentat o usa care corespundea cu ceea ce ceream eu, simpla, si mi s-a spus ca la comanda se peate livra si o usa cu pui. Am cerut o oferta la ceea ce am cerut si mi s-a spus ca nu au oferta. Dar atunci cum de afirma ca pot sa se faca la comanda.??
Este vorba de usile TRACIA.
Deci instruiti-va oamenii ori se fac oferte complete, ori nu.
2. Am cautat pe situl DEDEMAn telefon de contact la magazinul DEDEMAN2, bucuresti din Valea Cascadelor, si peste tot apare doar nr. de telefon de la Bacau. Oare este normal sa sun la Bacau si de acolo sa aflu nr. de telefon de la magazinele din Bucuresti??.

Viorel pe 29.06.2015 (09:08)

Voiam sa merg la unul din magazine sa mi cumpar tot ce trebuie ptr renovartea unei case dar...la ce am citit despre personalul magazinului...tocmai mi-a trecut.
Multumesc tuturor celor ce au lasat comentarii.

Voiam sa merg la unul din magazine sa mi cumpar tot ce trebuie ptr renovartea unei case dar...la ce am citit despre personalul magazinului...tocmai mi-a trecut.
Multumesc tuturor celor ce au lasat comentarii.

voican marian robert pe 15.08.2015 (12:33)

doresc angajare 0764707076robert am mai lucrat in supermarcheturi asa mari

Ghita Adrian pe 02.12.2015 (08:27)

nu mi-a placut nimic

Personal slab pregatit si necivilizat.
Seful de magazin mi-a spus ca daca nu imi convine sa ma duc in alta parte.
Ca bonus am inceput o campanie printre prieteni si cunostinte sa evite aceasta locatie a lui Dedeman. PACAT DE FIRMA. PERSONAL NEPROFESIONAL.

ion pe 17.05.2016 (15:47)

nimic
Oameni buni, nu mai intrati in magazinele in care nu sunteti respectati ca oameni.
Ajutati-i astfel sa dea faliment .

tot

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Dedeman Bucuresti 2 - Valea Cascadelor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat