Demmers Teehaus

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pta Universitatii, str. Academiei nr.9 Bucuresti
Telefon:
021 310.33.96
Email:
madalina@demmer.ro
Modifica date de contact

Descriere "Demmers Teehaus"

Demmers Teehaus este un magazin unde pasionatii gasesc cele mai interesante specialitati de ceai, peste 200 de specialitati de ceaiuri.
Cu o istorie de aproape 30 de ani, Demmers TeeHaus isi incepe povestea in Austria, iar acum sunt peste 29 de magazine in lume.
In meniul nostru gasiti ceaiuri negre clasice, amestecuri de ceaiuri negre din toate partile lumii, ceaiuri din plante medicinale, ceaiuri albe, ceaiuri verzi deosebite, dar si ceaiuri din cele mai exotice fructe si combinatii interesante.
Toate accesoriile de care aveti nevoie pentru a pregati un ceai ca la carte, le gasiti tot la Demmers Teehaus.
Cani cu infuzoare, ceainice, seturi pentru ceai, miere cu coriandru, eucalipt, sau marmelada din lime, anans si portocale, fragi si rozmarin si prajiturele pentru ceai, toate acestea il transforma intr un magazin prefect pentru propriul rasfat dar si pentru a le face cadouri celor dragi.
Este un loc care iti da mereu senzatia ca ai intrat in atelierul lui Mos Craciun, unde sunt puse pe rafturi cele mai frumoase lucruri, cele mai parfumate ceaiuri, cafele aromate si borcanele mici cu dulceturi delicioase, zahar candel si bucati de ghimbir in zahar.
Ceaiurile “Suvenir” fac parte din micul coltisor vienez pe care l am creat la noi in magazin si de asemenea avem degustare de ceai in fiecare zi, iar la sfarsitul vizitei toata lumea se opreste sa cumpere un biscuitel cu ravas.
Categorie: Ceainarii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Demmers Teehaus"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat