Dent Estet - Residential Herastrau

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Nordului nr. 82-92, Tronson Constance Bucuresti
Telefon:
021 232.56.87, 0744 66.26.63
Web:
http://www.dentestet.com/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Dent Estet - Residential Herastrau"

10 ani de excelenta în servicii stomatologice ne pozitioneaza ca Nr. 1 în medicina dentara în România. Suntem prezenti cu 4 clinici stomatologice premium, dintre care una dedicata exclusiv micilor pacienti - Dent Estet 4 Kids, clinici infiintate din dorinta de a raspunde tuturor nevoilor clientilor nostri printr-un set complet de solutii stomatologice, recunoscute la nivel interna?ional. Contribuim la succesul profesional si personal al clientilor nostri prin servicii stomatologice corespunzatoare celor mai înalte asteptari, cu dedicatie si profesionalism.

Suntem adeptii principiului “preventie si minima interventie”, respectiv tratarea cauzalitatii si nu doar a simptomatologiei afectiunii carioase. De aceea, venim în întâmpinarea nevoilor de sanatate dentara ale clientilor nostri prin solutii complete de profilaxie si preventie stomatologica, astfel încât sa fim cu un pas înaintea oricaror afectiuni ce ar putea aparea. Aplicam metode moderne si performante de tratament personalizat, pentru afectiuni minore pâna la complicatii grave, utilizând echipamente si tehnici recunoscute la nivel international. De asemenea, folosim in clinicile noastre materiale ecologice, minim-invazive, respectiv materiale bio-active ce asigura o protectie dentara pe termen lung. Garantam expertiza echipei noastre în domenii ultra-specializate.

Avem o echipa profesionista formata din 100 de medici si specialisti, echipa inclusa permanent în programe de instruire si specializare tehnica si comunicationala. Investim permanent în echipamente si tehnologii de ultima generatie si suntem mereu la curent cu ultimele descoperiri în domeniu. În fiecare an, alocam un buget consistent achizitiilor de echipamente medicale, utilizate si în alte clinici de elita din Uniunea Europeana si SUA. Întreaga noastra activitate este supusa unor proceduri riguroase de mentinere si îmbunatatire a calitatii serviciilor oferite.

Calitatea portofoliului nostru de servicii a fost recunoscuta la nivel international prin certificatul ISO 9001:2000, de catre The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg.
Clinica Dent Estet ofera o gama serviciilor medicale la cele mai înalte standarde, toate acestea într-o atmosfera calda, relaxanta si placuta .Acest lucru este posibil prin atentia pentru detalii care ne deosebeste si ne face clinica numarul 1 ca alegere a pacientilor din România. De la notele cromatice calde, la muzica linistitoare si pâna la ambientul relaxant, grija noastra este ca pacientul sa traiasca o experienta placuta si lipsita de stres.

Echipa de specialisti ai Dent Estet va asteapta în trei locatii din Bucuresti (însumând 12 scaune stomatologice), caracterizate prin stiluri diferite, dar cu acelasi standard de profesionalism si confort pentru dumneavoastra.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Dent Estet - Residential Herastrau"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat