Dermavital

5.0
2 voturi / 3 pareri
Adresa:
Bd. Octavian Goga, nr. 12, Bl. M23, Scara 1 Bucuresti
Telefon:
021 322.40.04, 0731 87.19.68
Web:
http://www.dermavital-med.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Dermavital"

L-V:8:00-20:00;
S:8:00-14:00. Modifica programul

Descriere "Dermavital"

Suntem un Centru German de Estetica Medicala, Diagnosticare si tratamente cu Biorezonanta, Dermatologie, care s-a deschis in Bucuresti, incepand cu data de 19 noiembrie 2007.
Experienta nostra, insa, merge mult mai in urma.
Plecati de pe meleaguri ardelene, de mai bine de 20 ani, am acumulat experienta in Germania in Centru propriu propriu de Dermatologie si Estetica Medicala si in cadrul Institutului propriu de Homeopatie, Biorezonanta si Tratamente Ecologice(naturiste), cu specializare in terapii ca: Terapia Florilor [Dr. Bach], Terapia Sarurilor Minerale [Dr. Schuβler], Terapia Bowen, Terapie Nutritionista, Terapie sub Hipnoza etc.

Am deschis acest centru in Bucuresti din dorinta de a face cunoscute aceste terapii si in Romania, dar mai ales de a ajuta cat mai multi oameni cu ajutorul acestor tratemente noninvazive si fara efecte secundare.
Consideram ca prin actitivatea noastra, aducem Germania mai aproape de Romania si contribuim estential la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.
Colectivul centrului nostru dispune de o inalta calificare, in functie de specialitatea fiecaruia: medici dermatologi, estetica medicala, oncologie-endocrinologie,medicina generala, specialisti homeopatie, kineto-terapeuti, specialisti biorezonanta.
Modifica descrierea

Pareri despre "Dermavital" (3)

ralucagas pe 24.02.2010 (10:51)

Duceti-va! Nu veti regreta. O sa plecati de acolo fericite!!!

Ester pe 13.01.2012 (21:44)

Am facut programarea la acest centru pt. o diagnosticare faciala. Am ramas profund impresionata de amabilitatea si recomandarile care mi-au fost sugerate de esteticiana. Desi preturile la terapii sunt mari,dupa numai o terapie cu aparatele,care le au in dotare,iti dai seama ca CHIAR se meria investitia!Fata e cartea mea de vizita,asa ca nu economisesc pe ea!O sa revin cu drag!

dalilamada pe 05.03.2012 (13:30)

servicii de calitate,dar preturi exagerat de mari pentru oamenii de rand...:((

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Dermavital"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat