DHL in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
021 222.17.77
Email:
ro_dhl@dhl.ro
Modifica date de contact

Descriere "DHL"

DHL, liderul pieței mondiale de curierat expres și logistică are o experiență de peste 23 de ani pe piața din România, 450 de angajați, operează cu 3 aeronave, deține o flotă de peste 200 de mașini și oferă o acoperire de 100% la nivel național, prin cele 42 de locații aflate în cele mai importante orașe de pe întreg teritoriul țării. La nivel internațional, DHL livrează oriunde în lume, având acoperire în peste 220 de țări și teritorii.

Din dorința de a fi mai aproape de clienții săi și mai accesibil acestora, DHL Expres România a realizat un concept nou în curieratul expres prin deschiderea de centre de expedieri situate în shopping malls.

Noul DHL SERVICEPOINT din AFI Palace Cotroceni își așteaptă clienții zilnic, de duminică până joi, între orele 10,00 – 22,00, iar vineri și sâmbătă între orele 10.00 – 23,30.

Gama de servicii este de extrem de variată, de la expedieri internaționale și pe teritoriul României, prin serviciul DHL Express Easy sau importuri realizate prin serviciul DHL Receiver Paid, până la servicii dedicate elevilor, studenților sau turiștilor. Toate ambalajele DHL sunt oferite gratuit.
Categorie: Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "DHL"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat