Digi Punct in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
031 400.78.02
Modifica date de contact

Descriere "Digi Punct"

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de servicii integrate de telecomunicații din regiune, furnizând servicii sub brandul Digi în România, Ungaria, Spania și Italia. în prezent, compania este lider în România pe piață segmentului de servicii de televiziune prin cablu și satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă, Digi Tel, dar și de telefonie mobilă, Digi Mobil, care este în continuă dezvoltare.

Prin divizia Digi Business, clienții persoane juridice beneficiază de soluții integrate de telecomunicații și beneficiază de calitatea și siguranță serviciilor marca Digi, dar și de consultanță și asistentă permanență pentru bună desfășurare a afacerilor.

Prin lansarea platformei Digi Online și a serviciului de video la cerere, Digi Play, compania a făcut un pas important în evoluția să de furnizor de conținut în spațiul online, completând experiență clasică a consumului de conținut TV.

Compania deține singură televiziune de știri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 stații locale, 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 și 3, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, un canal de muzică, Utv și 4 posturi de radio: Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM și DANCE FM.

în data de 3 august 2015, RCS & RDS a deschis un magazin Digi și două standuri de vânzare și prezentare a serviciilor în AFI Palace Cotroceni. Magazinul este prezentat sub un concept nou și inovator pentru a spori și
a simplifica interacțiunea clienților cu brandul Digi.

Magazinul Digi este delimitat în mai multe zone: consiliere și vânzare servicii și produse Digi pentru acasă, consiliere și vânzare Digi Mobil, unde clienții au acces la gamă de echipamente și telefoane mobile și zonă de plată a facturii, unde clienții își pot achita facturile lunare.
Categorie: Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Digi Punct"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat