DM filiala Obregia

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Bdul Alexandru Obregia, Nr. 25, sector 4 Bucuresti Bucuresti
Telefon:
0374 77.20.60
Web:
http://www.dm-drogeriemarkt.ro/
Modifica date de contact

Program "DM filiala Obregia"

LU-VI 09:00-20:00
SA 09:00-17:00
DUM 09:00-14:00 Modifica programul

Descriere "DM filiala Obregia"

Grijă pentru mediu

Nu vorbele contează, ci faptele!

Unul din principiile noastre este „ să acționăm ca o comunitate model în mediul în care ne desfășurăm activitatea”. De aceea vă punem în temă cu subiectul protejării mediului: 90 de procente dintre produsele noastre de calitate provin din Europa centrală, o mare parte dintre ele provenind din Gemania și Elveția. În plus, noi suntem parte a organizației WWF (Fondul Mondial pentru Natură) – una din cele mai mari organizații independente din lume pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural.

Ambalaj prietenos cu mediul înconjurător

Durabilitatea înseamnă pentru noi ca ambalajul să fie atent selecționat în funcție de materiale și de facilitățile de reciclare. De aceea folosim materii prime din hârtie și celuloză din păduri certificate. De altfel, ambalajul are logo-ul certificării FSC și parțial logo-ul PEFC. FSC este scurtarea de la „Forest Stewardship Council” adică Consiliul de administrare a Pădurilor, iar PEFC este prescurtarea de la „The Programme for the Endorsement of Forest Certification” adică Programa pentru Aprobarea de Certificare Forestieră.

Lucrurile mici au impact mare

De multe ori lucrurile mici sunt cele care fac produsele să fie prietenoase cu mediul. Exemplu: Denk mit detergentul de vase tablete nature sunt atent și precis aranjate în cutia de carton. Cu același conținut se utilizează cu mai putin de 20 grame de ambalajul de carton. Anual sunt în total mai mult de 11 tone de carton economisite din resursele valoroase. În plus fie cutiile au conținut ridicat de materiale reciclabile fie sunt din material certificat FSC cu conținut reciclabil.

Plasele de cumpărături ecologice

Utilizarea responsabilă a resurselor oferite de natură ar trebui să ne însoțească la fiecare pas. De aceea lucrăm la implementarea de noi măsuri care să protejeze natura, cum ar fi plasele de cumpărături ecologice din bumbac. Suntem încântați să putem proteja mediul împreună.
Modifica descrierea

Pareri despre "DM filiala Obregia" (1)

Andreea Popescu pe 21.08.2014 (07:41)

Imi place ca exista o gama larga de produse si am de unde alege!

Nu mi a placut in schimb comportamentul angajatei care este mereu nervoasa si suparata .

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "DM filiala Obregia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat