Donna Medical Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str Traian, nr. 234, et 1, sect 2 Bucuresti
Telefon:
021 232.32.32
Fax:
021 252.16.52
Web:
http://www.donna-medicalcenter.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Donna Medical Center"

Luni- Vineri 9.00- 20.00
Sambata: 10.00-15.00 Modifica programul

Descriere "Donna Medical Center"

Donna Medical Center este o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, creata cu pasiune, daruire, profesionalism si respect pentru pacienti.
Ne dorim o evaluare corecta a starii de sanatate a pacintelor, realizand acest lucru printr-un diagnostic precis si rapid, servicii medicale de inalta calitate bazate pe o aparatura ultramoderna, medici de elita si un personal dedicat si foarte bine pregatit.
Clinica noastra ofera servicii medicale pentru depistarea si tratarea afectiunilor mamare, ginecologice, endocrinologice sau oncologice, la care se adauga si serviciile de consiliere psihologica, homeopatica sau nutritie (aici sper ca am cuprins toata gama de servicii medicale oferita). Atat expertiza si ultraspecializarea medicilor, serviciile medicale integrate, cat si aparatura de ultima generatie ofera posibilitatea evaluarii multidisciplinare si rapide a afectiunilor maligne si benigne, mamare sau ginecologice, toate intr-un singur loc.
Respectul fata de pacient si dorinta de a aduce confort si relaxare ne-au facut sa cream o ambianta placuta, tonica si calda. Este o poveste cu flori, culori si dragoste de oameni intr-un mediu medical profesionist. Aici Medicina este mai mult descat stiinta, este Arta.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Donna Medical Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat