Dreamline

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. J.L.Calderon nr 36, sc A, et 1, ap 13 Bucuresti
Telefon:
021 313.00.94, 0770 79.96.41
Web:
http://www.dreamline.ro/
Email:
office@dreamline.ro
Modifica date de contact

Program "Dreamline"

Luni-Vineri: 11-21
Sambata: 9-15 Modifica programul

Descriere "Dreamline"

Bine ati venit la Dreamline, centrul dumneavoastra de relaxare si remodelare corporala !

Tratamentele noastre sunt special create pentru femeia moderna, activa, care nu are foarte mult timp la dispozitie dar care isi doreste in acelasi timp tratamente eficiente si de calitate.

Dreamline si-a imbunatatit portofoliul de servicii, astfel incat, alaturi de tratamentul LPG endermologie cu Cellu M6, va stau acum la dispozitie tratamentele naturale Bernard Cassiere, care va ofera o experienta unica, fiind create atat pentru a rezolva problemele pielii dar si pentru a rasfata si relaxa. Tratament cu ciocolata comestibila, Tratament oxigenant cu miere, Impachetare cu guarana si ghimbir, Peeling cu miere si zahar, Impachetare cu cacao fierbinte, sunt doar cateva din deliciile acestei game. Aceste produse satisfac toate nevoile estetice bucurandu-va in acelasi timp si simturile prin mirosurile delicioase...

Va invitam asadar sa ne descoperiti si sa va bucurati de o experienta multisenzoriala sub atenta indrumare a specialistilor nostri, pentru ca la Dreamline consideram frumusetea o sursa de armonie si implinire.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Dreamline"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat