Ecco in Sun Plaza

5.0
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Calea Vacaresti nr. 391 Bucuresti
Web:
http://www.ecco.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Ecco"

ECCO depune toate eforturile pentru a oferi satisfacţie deplină şi confort maxim picioarelor tale!

Filozofia mărcii ECCO porneşte de la ideea că încălţămintea trebuie să se adapteze piciorului şi nu invers.

Misiunea Ecco este să ofere încălţăminte confortabilă, cu stil şi de calitate superioară.
Ecco este singurul producător de încălţăminte din lume care controlează procesul de producţie de la selectarea materiei prime şi până la livrarea produselor în punctele de vânzare. Ecco este unul din primii 5 producători de piele din lume, încălţămintea fiind produsă aproape exclusiv în fabrici proprii.

Astăzi Ecco este în top 3 al celor mai mari producători de încălţăminte din lume, cu vânzări pe toate continentele, în peste 90 de ţări din lume. Marca Ecco este disponibilă în peste 5,000 de locaţii din care peste 800 de magazine Ecco monobrand.
Modifica descrierea

Pareri despre "Ecco" (4)

pupisori pe 25.04.2010 (23:16)

Imi place "Ecco" pentru ca au marfa de foarte buna calitate. In plus, absolut orice incaltaminte mi-am luat de la Ecco, nu am avut niciodata probleme cu ea sa se dezlipeasca sau sa ma jeneze la mers. Imi place!

vlad_graphix pe 26.04.2010 (16:52)

La Ecco pot gasi pantofi si adidasi adecvati piciorului meu. Purtand numarul 45 la picior, imi este foarte greu sa gasesc incaltaminte comoda si nu vrea sa fac nici un compromis cand vine vorba de aspect, iar Ecco e cea mai buna alegere!

dulcik24 pe 10.10.2011 (13:46)

Sincera sa fiu mi-am achizitionat doar doua perechi de pantofi de la Ecco Sun Plaza insa intru de fiecare data cand am ocazia pentru a admira modele noi. Preturile sunt piperate insa calitatea este pe masura! Personalul magazinului este foarte ok, saritor si gata sa te serveasca. In plus, magazinul este pozitionat perfect in cadrul Sun Plaza, foarte aproape de locul in care locuiesc.
Sunt incantata de acest magazin!

babylove2 pe 29.10.2011 (21:17)

Am achizitionat recent o pereche de cizme extrem de confortabile si usoare,un model clasic din piele intoarsa. Sunt foarte multumita desi pretul nu este unul mic,calitatea primeaza. Foarte buna incaltamintea!!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Ecco"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat