Ella Salon

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Drumul Taberei, nr. 39A, Bl. 801, Sc. B, Ap. 46, Int. 46C Bucuresti
Telefon:
0762 13.57.56, 0726 27.85.70
Web:
http://www.ellasalon.ro
Modifica date de contact

Program "Ella Salon"

Luni-Vineri: 12:00-20:00

Sambata 10:00-18:00

Duminica: inchis Modifica programul

Descriere "Ella Salon"

EllaSaloN este un loc, in care corpul tau este in centrul atentiei noastre.

Noi oferim o gama intreaga de servicii,precum remodelarea corporala,un grup de profesionisti care va pot crea un look modern prin o serie de coafuri,tuns,dar si prin manechiura,pedichiura sau epilare.
Este un loc unde puteti sa va relaxati, pentru ca oferim si o serie de masaje: anticelulitic,de intretinere ,de relaxare si terapeutice, precum si o gama diversificata de pachete pentru slabit cu aparatele de moderare a corpului.
Masajul de relaxare este un masaj general ,care are ca scop eliminarea oboselii acumulate, precum si generarea unei stari de buna dispozitie.
Masajul terapeutic este masajul executat intr-un loc anume pentru a elimina anumite disfunctionalitati sau probleme,mai pe scurt, vindecarea unei boli prin masaj.
Masajul anticelulitic este una dintre cele mai bune solutii de a scapa de stratul adipos, acea”coaja de portocoala”. Acest masaj se efectueaza local, in zonele afectate, precum:solduri,abdomen,picioare sau fese, folosindu-se o serie de crème sau uleiuri cu efect anticelulitic.
Masajul de intretinere are ca scop mentinerea oraganismului nostru intr-o stare buna de functionalitate.Efectul scontat al acestui masaj este starea de vitalitate si energizare.
Categorie: Coafor si frizerie
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Ella Salon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat