Epilpulsar

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Biserica Amzei nr 27 Ap. 5, Bucuresti - Sector 1 Bucuresti
Telefon:
021 310.51.17, 0724 81.09.54
Web:
http://epilpulsar.ro/...
Email:
office@epilpulsar.ro
Modifica date de contact

Program "Epilpulsar"

Luni - Vineri : 09:00-20:00

Sambata : 09:00-16:00 Modifica programul

Descriere "Epilpulsar"

EPILPULSAR este un centru de înfrumusețare specializat exclusiv în epilare definitivă și rejuvenare cu IPL, lumină intens pulsată.

Aici poți scăpa definitiv de părul nedorit cu ajutorul aparatelor de ultimă generație cu sistem IPL E-Light și radiofrecvență.

Epilarea definitivă nu mai este de mult un lux, nu este rezervată doar celor de sub lumina reflectoarelor. Acum oricine poate scăpa de părul nedorit, barbat sau femeie, la prețuri mici, mai mici decât la oricare alt salon de epilare definitivă.

Centrul nostru oferă prețuri accesibile pentru că oricine trebuie să aibă acces ușor la cea mai eficientă soluție de epilare, epilarea definitivă cu lumină intens pulsată și radiofrecvență.

EPILPULSAR este unicul colaborator din România al producătorului spaniol de aparate pentru epilare definitivă și rejuvenare Medicorplight, care dezvoltă de cinci ani de zile această tehnologie revoluționară.

La EPILPULSAR te așteaptă o echipă de profesioniști, experți în folosirea aparatelor pentru epilare definitivă și rejuvenare, care vor avea grijă de pilozitatea nedorită, cu atenție și răbdare.

Știm că în România se practică prețuri mari și nejustificate pentru epilarea definitivă, care este tratată și vândută ca un lux. Noi o privim ca pe un drept. Ai dreptul și poti alege unde vrei păr și de unde vrei să dispară.

În centrul nostru găsești tehnologie ultra modernă, personal de specialitate și cele mai mici prețuri din Romania. Intră în secțiunea PREȚURI și convinge-te!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Epilpulsar"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat