Estetica Viitorului

5.0
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. Stirbei Voda 72 Bucuresti
Telefon:
021 314.44.00, 0102 07.43.59
Web:
http://www.esteticaviitorului.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Estetica Viitorului"

Conceptul Estetica Viitorului imbina intr-un mod armonios comoditatea unui tratament estetic noninvaziv efectuat in confortul propriei case, cu avantajele tratamentelor estetice profesionale, facand accesibile direct catre doamne si domnisoare cele mai noi si mai performante tehnologii noninvazive si produse de infrumusetare.

In acelasi timp Estetica Viitorului reprezinta un concept orginal de magazin, Magazinul de Testare, Perfectionare si Vanzare. Acest magazin inovator ofera clientelor produsele si tehnologiile de infrumusetare recent aparute la nivel international in estetica, dar si certitudinea obtinerii de rezultate, prin permiterea testarii acestor produse chiar in cabinetul de testare din showroom, intr-o ambianta placuta si relaxanta.

De asemenea, clientele primesc si siguranta efectuarii acestor tratamente de catre un profesionist, prin cunostintele pe care le pot obtine urmand cursurile de initiere si perfectionare in estetica sustinute la aceeasi locatie. Specialistii Estetica Viitorului sunt in permanenta interesati de cele mai recente aparitii de produse si tehnologii sigure in estetica, dornici sa aduca tuturor clientelor Estetica Viitorului.
Modifica descrierea

Pareri despre "Estetica Viitorului" (3)

Claudia_Leti pe 08.06.2010 (12:00)

Am fost in acest salon. Preturile sunt foarte accesibile, mult mai mici decat la oricare salon de tratamente care utilizeaza radiofrecventa. Plus ca in aceasta perioada au reduceri substantiale la abonamente. Salonul creeaza atmosfera si confortul din propria casa. Il recomand cu caldura.

Loredana_h pe 08.06.2010 (14:38)

Cel mai important lucru e ca salonul la care te duci sa iti ofere confort,intimitate si servicii de calitate....ei au reurit sa le combine pe toate si am fost foarte multumita.Trebuie sa recunosc ca si preturile m-au atras,sunt foarte accesibile fata de preturile pe care le-am auzit,pana sa ajung la ei.Chiar isi merita numele!!!

modificat de Loredana_h pe 08.06.2010 (14:39)

Byanca_c pe 23.06.2010 (14:14)

Un salon dragut cu o atmosfera placuta ,unde m-am relaxat si am scapat de vergeturile si ridurile inestetice cu ajutorul unei tehnologii cu radiofrecventa,care chiar da rezultate si nu este dureroasa... iar preturile sunt accesibile!!!!De la mine au nota 10+ :)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Estetica Viitorului"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat