Exile

4.0
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Strada Clucerului, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
021 260.07.24
Web:
http://www.restaurantexile.ro/
Email:
exile@exile.ro
Modifica date de contact

Descriere "Exile"

Ai cautat mult timp un loc in care sa mananci in pauza de pranz, in care sa te simti atat de bine incat sa revii si pentru o cina cu persoana iubita, sau poate ai cautat mult timp un loc in care sa bei pur si simplu o cafea buna, intr-o atmosfera placuta. La Restaurantul Exile ne-am pregatit sa te intampinam cu tot ceea ce-ti lipsea pana acum.
Exile poate deveni locul in care iti aniversezi ziua de nastere, cea mai inspirat aleasa locatie pentru o petrecere surpriza data unui coleg proaspat promovat sau – la fel de bine – restaurantul unde vrei sa te retragi intr-o seara speciala.
Modifica descrierea

Pareri despre "Exile" (3)

giyaa pe 02.12.2009 (17:15)

Mancare foarte buna, preturi maricele (nu poti sa mananci nimic sub 25 de lei, daca mai iei si un cico deja sari de 30), ospatari average, se putea si mai bine la capitolul asta. O salveaza atmosfera intima si calitatea mancarurilor.

ibizagirl pe 04.12.2009 (15:41)

Mie imi place foarte mult Exile. Nu stiu de ce zici ca sunt aiurea ospatarii, cu mine au fost mereu foarte amabili si draguti. Iar mancarea e chiar foarte buna si isi merita din plin banii.

cristina.badea pe 05.02.2010 (15:48)

Simpatic, dar cam scump.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Exile"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat