Eye Style Eyewear in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0745 36.16.16
Email:
info@eyestyle.ro
Modifica date de contact

Descriere "Eye Style Eyewear"

Compania de optică medicală Eye Style Eyewear este cel mai nou concept store înființat în domeniul opticii medicale, dedicat celor pasionați de ochelari vedere și soare state-of-the-art, printr-o gamă variată de modele de ochelari exclusiviste disponibile pentru fiecare buget.

O companie ce oferă o expresie coerentă a strategiilor și creativității celor mai cunoscuți designeri din întreagă lume în industria opticii medicale și garantează produse de o calitate desăvârșită.

Eye Style Eyewear se focuseaza pe design și cercetare, întotdeauna aflate în echilibru, între tehnologia de vârf și inovația stilistică.

Eye Style Eyewear oferă ochelari de cele mai importante branduri printre care; Celine, Christian Dior, Carrera, Diesel, DSquared2, Fendi, Just Cavalli, Juicy Couture, Jello, Marc Jacobs, Giorgio Armani, Gucci, Emporio Armani, Illestava, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Ray Ban, Roberto Cavalli, Ralph by Ralph Lauren, Pradă, Polaroid, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Vogue și Valentino.

Magazinele Eye Style Eyewear sunt conectate în permanență la imaginația infinită a designerilor și la tendințele globale, într-o continuă exploatare a tot ceea ce înseamnă noutate în modă și evoluția tehnicii pentru a va oferi permanent cele mai deosebite produse pentru vedere.
Categorie: Optica
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Eye Style Eyewear"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat