Farmacia Dona102

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Camil Ressu, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
021 324.08.54
Web:
http://www.farmaciiledona.ro
Modifica date de contact

Program "Farmacia Dona102"

L-V:7.30-22.00; S:8.00-18.00; D:8.00-16.00 Modifica programul

Descriere "Farmacia Dona102"

Reteaua Farmaciilor Dona insumeaza astazi 150 farmacii in toata tara iar pana la sfarsitul anului urmeaza sa detina 200 puncte de lucru. Principalul obiectiv este reprezentat de imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite celor peste 900.000 de pacienti ce trec pragul farmaciilor Dona lunar.

Conceptul de farmacie promovat are mai multe componente deoarece un om sanatos este, conform clasicei devize "mens sana in corporae sano", un om care are grija de corpul sau atat la interior, cat si la exterior. De aceea veti gasi in Farmaciile Dona, pe langa "clasicele" medicamente (peste 7000 la numar), o serie intreaga de alte produse dintr-o gama larga de cosmetice, dermato-cosmetice, articole pentru copii, produse dietetice, suplimente nutritive, articole tehnico-sanitare etc.

Un aspect primordial in relatia cu dumneavoastra il reprezinta atitudinea si comportamentul farmacistilor, asistentilor de farmacie si consilierilor cosmetici care va pot oferi noutatile in domeniu de care aveti nevoie.
Categorie: Toate farmaciile
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Farmacia Dona102"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat