Farmacia REMEDIA

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. G-ral Gh. Magheru, nr. 18, Bucuresti Bucuresti
Web:
http://farmaciamagheru.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Farmacia REMEDIA"

Cotata la Bursa de Valori Bucuresti – Categoria STANDARD, simbol RMAH, Farmaceutica REMEDIA S.A. este o componenta a unui grup de companii specializate in activitati de vanzare medicamente, promovare si marketing in domeniul sanatatii.

Prezenta pe piata inca din 1991, pozitia Farmaceutica REMEDIA S.A. a fost consolidata prin fuzionarea cu actionarul majoritar, V. TARUS RoAgencies SRL, ce a avut loc la inceputul anului 2006.

Farmaceutica REMEDIA S.A. opereaza 100 de unitati de retail proprii, inclusiv REMEDIA Baby- dedicat copiilor, reprezintand aproximativ 33% din business-ul companiei, fiind concentrata pe diversificarea portofoliului de produse farmaceutice, suplimente alimentare, dermato-cosmetice. Suplimentar, inca din 2012, compania se adreseaza clientilor prin platforma e-shop, iar o firma specializata din cadrul grupului ofera recomandari de ingrijiri la domiciliu ca servicii suplimentare in beneficiul pacientilor.

Urmare a recentelor impuneri legislative privind separarea activitatilor cu ridicata de cele de retail farmaceutic, AGEA din 9.12.2014 a Farmaceutica REMEDIA S.A. a hotarat pastrarea activitatilor de retail si transferul in 2015 a activitatilor de distributie angro si a serviciilor aferente catre Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL, societate detinuta 100%.
Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL – specializata in activitati de distributie engross, marketing si promovare medicala in domeniul sanatatii, opereaza vanzarile prin urmatoarele linii de business:
– Divizia Spitale: vanzari catre spitale publice si clinici private
– Divizia Distributie: opereaza prin opt centre logistice

Modelul de business definit de diversificarea constanta a serviciilor oferite, inclusiv servicii de logistica, marketing si promovare medicala, inregistrari de produse farmaceutice, diferentiaza compania de alti competitori si o pozitioneaza drept partener pentru lansarea, promovarea si distribuirea produselor farmaceutice in Romania si in alte tari din Europa de Est.

Succesul acestei abordari este confirmat de ascensiunea din ultimii ani a companiei – extinderea constanta a lantului de farmacii REMEDIA si diversificarea constanta a gamei de produse si servicii oferita.

Consideratia fata de actionari, investitori, clienti si salariati sunt principiile pe care Farmaceutica REMEDIA S.A. isi sprijina ascensiunea. Adaptabilitatea permanenta la nevoile consumatorilor la cele mai inalte standarde, promovarea si lansarea de produse farmaceutice inovatoare, respectarea standardelor etice si profesionale internationale sunt obiectivele asumate de catre companie.

Cei peste 500 de angajati din cadrul grupului de companii sunt un activ extrem de valoros si de aceea suntem constant dedicati implementarii unor programe motivationale de dezvoltare personala si profesionala, care sa ofere angajatilor posibilitatea de a isi atinge potentialul maxim atat individual, cat si in cadrul echipei.

Suntem permanent preocupati sa cream avantaje competitive sustenabile “win-win” si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile partenerilor nostri.

De asemenea, incepand cu data de 28.11.2013 Farmaceutica REMEDIA S.A. si Farmaciile REMEDIA sunt marci inregistrata cu NR. 130846 si 130847 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).
Categorie: Toate farmaciile
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Farmacia REMEDIA"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat