Fast-food Chicken Staff (Lipscani)

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Smardan nr. 31, sector 3, Bucuresti (in Centrul Istoric) Bucuresti
Web:
http://chickenstaff.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Fast-food Chicken Staff (Lipscani)"

CHICKEN STAFF s-a infiintat in toamna anului 2002, cu un capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate "restaurante". Compania noastra presteaza servicii de alimentatie publica de aproximativ 9 ani. In acest interval de timp, ca urmare a calitatii ireprosabile a serviciilor, rotiseria noastra si-a castigat un renume binemeritat si o cota de piata confortabila. Calitatea ofertei si preturile accesibile atrag un numar important de consumatori din zona centrala a Bucurestiului.

CHICKEN STAFF ofera un meniu cu mancaruri si bauturi deosebite, cu specific national sau apartinand bucatariei internationale, clientii nostrii avand de ales dintr-o gama larga de preparate. Suntem renumiti pentru politica stricta de asigurare a calitatii serviciilor, facandu-ne din aceasta un avantaj concurential.

Activitatea noastra se incadreaza in sfera alimentatiei publice, focalizandu-se pe segmentul consumatorilor cu pretentii. Conditia esentiala de competitivitate intr-un astfel de sector o reprezinta satisfacerea exigentelor clientilor printr-un meniu variat, de o calitate ireprosabila si asigurarea unui ambient placut in incinta rotiseriei.

Obiectivul nostru este de a satisface pe deplin exigentele gastronomice ale clientilor, avand in vedere ca preocuparea oamenilor pentru o alimentatie sanatoasa si hranitoare este in crestere in ultimii ani.

Rotiseria noastra a reusit sa atraga si sa satisfaca pretentiile unor noi clienti prin varietatea produselor culinare si a sortimentelor de bauturi disponibile.

Pentru a-i determina pe clienti sa cumpere produsele preparate special pentru diverse tipuri de gusturi, punem accentul, in primul rand, pe calitatea deosebita a serviciilor prestate, preturile mai mult decat convenabile, amabilitatea la servirea comenzilor si noutatea produselor. La toate acestea se mai adauga faptul ca produsele sunt preparare din materii prime ecologice pure, intr-un spatiu de productie utilat conform standardelor Uniunii Europene. Furnizorii nostrii sunt firme cu renume si prestigiu la nivel national, care ne asigura zilnic produse proaspete si de calitate.

Din toamna anului 2010 va invitam si in noua locatie situata in Bucuresti, str. Smardan nr. 31, sector 3, in zona Centrului Istoric (vezi harta din pagina de adrese).

Asigurandu-va ca tot ceea ce facem, facem pentru voi, CLIENTII NOSTRI, va asteptam cu mare drag la CHICKEN STAFF.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Fast-food Chicken Staff (Lipscani)"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat