Flanco

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Sos. Giurgiului, Nr. 127 Bucuresti
Telefon:
021 450.17.81
Web:
http://www.flanco.ro/
Email:
serviciul.clienti@flanco.ro
Modifica date de contact

Program "Flanco"

Luni - Vineri: 09:00-19:00
Sambata: 10.00-14:00
Duminica: inchis Modifica programul

Descriere "Flanco"

Consacrat ca unul dintre cele mai importante branduri de pe piata comercializarii de produse IT&C, electronice si eletrocasnice din tara noastra, Flanco reprezinta deja o poveste de succes si o reteta de business, impunand permanent tendinte si noi standarde de excelenta in satisfacerea cerintelor consumatorilor.

Prezent in 70 de magazine in intreaga tara, 8 dintre ele fiind localizate in Bucuresti, Flanco ofera clientilor o experienta de shopping unica, atat datorita produselor variate si de buna calitate, precum si serviciilor pre si post vanzare. Importanta consumatorului in viziunea Flanco se observa in preturile accesibile, in cele mai avantajoase solutii de creditare, servicii de instalare, mentenanta si service asigurate. Totul pentru ca aparatul sau produsul dorit sa ajunga in cele mai bune conditii la clienti.

Obiectivul Flanco este sa devina cel mai de incredere furnizor de produse ITI&C, electronice si electrocasnice de pe piata. Ofertele reflecta nevoile consumatorilor si dorinta lor de a avea acces la cele mai noi tehnologii. Magazinele Flanco ofera romanilor produse la preturi convenabile, beneficiind totodata de cea mai extinsa oferta de servicii disponibila pe piata.

La Flanco poti gasi toate produsele pe care ti le doresti atat tu cat si prietenii si familia ta. La Flanco regasesti Bucuria de a cumpara.

Detalii pe http://www.flanco.ro/. Consulta lista cu toate magazinele Flanco, aici: http://www.flanco.ro/magazine.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Flanco"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat