Flo&Jo - Magheru

5.0
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Bulevardul Nicolae Balcescu, nr.34 Bucuresti
Web:
http://flo-jo.ro/...
Modifica date de contact

Program "Flo&Jo - Magheru"

L-S : 09.00-22.30
D : 10.00-18.00 Modifica programul

Descriere "Flo&Jo - Magheru"

Brandul Flo&Jó se adresează femeii moderne, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, fapt pentru care oferă colecţii care să surprindă dualitatea specifică femeii din zilele noastre, să jongleze cu cele două aspecte caracteristice personalităţii feminine: romantismul regăsit în caracterul lui Flo şi energia respectiv dinamismul care sunt reprezentative pentru Jó.
Produsele se adresează unei femei cu un spirit tânăr, care urmăreşte moda, în principal pe cea italiană şi care vrea să fie îmbrăcată adecvat în toate situaţiile, fără să fie nevoită să renunţe la naturaleţea ei, la nevoia de a fi în ton cu moda, având totodată posibilitatea de a-şi exprima individualitatea.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Flo&Jo - Magheru" (4)

pupisori pe 11.01.2010 (19:49)

Magazinul de pe Magheru are lucrusoare diferite fata de cel din Unirii. Am vazut si multe incaltari dragute la ei-cam scumpute ce e drept, dar la moda si de efect. Imi place pentru ca hainutele au niste culori super, vii dar nu tipatoare.
Este un brand super si il recomand tuturor!!!

denissa00 pe 12.01.2010 (11:25)

Sunt fana Brandului Flo&Jó!
De obicei cumpar hainele din Pitesti deoarece au si acolo reprezentanta,dar pentru ca fac saptamanal drumuri la Bucuresti intru sa dau o raita si prin acest magazin.Au o gama mai variata de haine ,iar preturile nu mi s epar exagerate ,pentru ca definesc calitatea produselor.

nico_fifi pe 20.03.2010 (13:11)

din acest magazin mi-am cumparat o bluza foarte cool care nu a fost nici scumpa. era la reducere si mi a placut foarte mult. materialul e de calitate si o ador. magazinul e ok, o atmosfera placuta, este spatiu de miscare, nu inghesuiala. firma flo&jo este printre preferatele mele.

feerie pe 01.09.2010 (16:36)

mi-am cumparat de aici doua bluzite tricotate si sunt foarte incantata! am vazut foarte multe lucruri dragute pe acolo, mai ales o bluzita multicolora dupa care trebuie neaparat sa ma intorc!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Flo&Jo - Magheru"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat