Follow Me

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Bdul. Nicolae Grigorescu, nr. 27, bloc Y9C, ap. 3. Bucuresti
Telefon:
0745 30.04.57, 0724 27.04.00
Fax:
021 340.37.51, 031 408.50.53
Web:
http://www.followme.ro/
Email:
followme_t@rdslink.ro
Modifica date de contact

Descriere "Follow Me"

Scoala FOLLOW ME organizeaza:

Cursuri conversationale pentru limbile engleza, franceza, italiana, spaniola si germana.
Cursuri pe diverse domenii de activitate;
Cursuri de limba romana pentru straini cu predare intr-o limba de circulatie internationala (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola);

Puteti beneficia de un pachet integral de servicii de monitorizare a cursului pentru un control mai bun al cursului si implicit al banilor investiti. Acesta cuprinde: obiectivele de referinta pentru fiecare nivel si tip de curs, rapoarte lunare si o evolutie finala – raport individual pentru fiecare cursant in parte (in care se mentioneaza prezenta si rezultatele obtinute la teste).

DURATA SI FRECVENTA CURSURILOR

Cursurile pentru adulti cuprind 80 de ore / nivel;
Cursurile au o durata de 4 luni si se desfasoara de 2 ori pe saptamana a cate 2,5 ore pentru limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola si 2 ore pentru limbile germana si romana
Modifica descrierea

Pareri despre "Follow Me" (1)

felicia pe 07.12.2010 (09:18)

- profesorii sunt receptivi la parerile si doleantele parintilor

- camere minuscule in care se inghesuie copiii, o singura toaleta pentru absolut toata lumea, spatiu foarte mic.
-predare galopanta fara o consolidare riguroasa a cunostintelor
- nu incheie contracte de prestari servicii, se fac ca uita sa emita facturi fiscale si chitanta pentru suma achitata desi eu personal am insistat de cateva ori
-pe site afiseaza un pret iar daca ceri factura iti spun ca trebuie sa adauge TVA ul, oferta fiind mascata sub titlul pret pentru persoane fizice. deci daca vrei factura pe firma e alta suma.
-la toate aceste scapari raspund cu indiferenta drept pentru care eu personal i-am reclamat la ANPC. sper sa gasesc mai multa receptivitate la aceasta institutie pentru ca la Follow Me, desi copilul meu nu mai poate frecventa cursurile, mi-au spus direct ca politica firmei lor nu permite returnarea avansului achitat. si asta fara sa existe intre mine si acest prestator de servicii un acord semnat!

adina pe 07.12.2010 (21:20)

Nu stiu cine esti dar cred ca ai ceva probleme, eu sunt foarte multumita de ei, acolo se face carte si nici vorba de predare galopanta. Un lucru e sigur: copilul meu a luat la examentul din clasa a IV a cu 95 de puncte datorita lor si pe acesta cale vreau sa le multumesc. Am primit factura in fiecare luna cand am achitat iar in ceea ce te priveste scuza-ma dar nu mi se pare normal sa ti se returneze ceva in conditiile in care ai folosit o parte din pachetul cumparat. Cred ca nu stii ce vrei si a fost doar o incercare dar nu asa se face, trebuie sa stii ce vrei inainte de a te inscrie.

felicia pe 13.12.2010 (15:38)

un reprezentant oficial care nu stie cine sunt?... subiectul este deja incheiat, din moment ce am iesit pe usa in prima zi a inscrierii fara un contract sau macar o chitanta pt banii dati, fara sa mai vorbim de factura, nu vad sensul continuarii discutiei; nu am solicitat returnarea banilor pentru orele efectuate deja si avand in vedere lipsa documentelor mentionate mai sus, nu m-am angajat in scris sa le las lor niste bani in cazul retragerii ulterioare asa, din pricipiu.
Felicitari pentru realizarile copilului, daca ati citit intregul meu comentariu, nu am nimic de reprosat profesorilor care predau acolo, dimpotriva. si da, am avut probleme, cu conducerea, nu de alta natura.

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Follow Me"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat