Formare Plus

5.0
4 voturi / 38 pareri
Adresa:
Bld. Bucurestii Noi, Nr. 154, Sector 1 (intersectie cu Str. Miercani) Bucuresti
Telefon:
0729 51.72.17
Fax:
021 210.04.00
Web:
http://www.cursuricalificare.com
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Formare Plus"

Luni-Vineri 8:00-20:00
Sambata,Duminica 10:00-18:00 Modifica programul

Descriere "Formare Plus"

Echipa Formare Plus este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor. Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri. La Formare Plus suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora. Prin contractele si colaborarile pe care le avem incheiate cu agentii economici, reusim sa plasam imediat dupa finalizarea cursurilor absolventii care au rezultate notabile pe parcursul programelor de formare.

Locatia Formare Plus - salile centrului de formare 'S.C. Formare Profesionala Plus SRL' sunt amplasate intr-o cladire moderna, intr-o locatie centrala cu acces la peste 12 linii de transport in comun, intr-o raza de 10 minute de mers pe jos. In imediata apropiere a statiei de metrou Stefan cel Mare, la 3 minute de liniile de tramvai 5, 34, 46 si a autobuzelor 330 si 335 accesul la sediul Formare Plus este facil indiferent de modalitatea prin care va deplasati la cursuri. Amplasat pe o strada mica (str. Vasile Lascar, nr. 196), veti gasi cu usurinta locuri de parcare in cazul in care alegeti sa veniti la curs cu masina personala. Deasemenea lipsa traficului in zona asigura un mediu de liniste si relaxare ideal pentru desfasurarea cursurilor.

Pentru mai multe detalii despre locatie accesati pagina de contact


Salile de curs Formare Plus sunt luminoase, dotate cu mobilier modern, cu sisteme de videoproiectie si alte mijloace interactive de invatare. Deasemenea in toate salile exista o retea de internet wireless (Wi-Fi) gratuit si nelimitat. Partea teoretica a cursurilor este completata de activitatile practice desfasurate la colaboratorii nostri din Bucuresti.

Formatorii Formare Plus sunt persoane cu o vasta experienta in domeniul de referinta si in formarea profesionala a adultilor. Toti formatorii sunt certificati prin diplome acreditate CNFPA, Min. Muncii si Min. Educatiei.
Modifica descrierea

Pareri despre "Formare Plus" (38)

formareplus pe 10.04.2012 (11:57)

Va invitam sa urmati cursuri de formare intr-unul dintre cele mai moderne centre de formare. Costurile cursurilor sunt foarte mici, plata se poate efectua in rate. Cursurile sunt autorizate Min Muncii si Min Educatiei

Alex pe 19.01.2013 (15:28)

Buna ziua! Sunt aceste cursuri recunoscute si international?
Va multumesc!

Cristina pe 27.03.2013 (23:42)

Eu am facut un curs de frizerie aici acum cateva luni, cand am fost sa ma angajez nu m-au primit, le-am aratat diploma dar au zis ca nu e ceva de renume si ei cauta persoane care sa fie de la firme reunumite asa ca nu stiu daca e recunoscut sau nu.

formareplus pe 06.06.2013 (09:45)

Cristina, ai cumva si un nume de familie? Ca sa stim cu cine stam de vorba si daca ai urmat cu adevarat cursuri la noi. Pentru cultura ta generala, TOATE certificatele de calificare, oferite de catre TOTI furnizorii de formare profesionala autorizati arata LA FEL. Poti merge sa platesti peste 1000 euro la o astfel de firma renumita, rezultatul va fi acelasi, sa nu crezi ca daca scrie pe diploma ta "Academia X" o sa se bata angajatorii pentru tine. La orice interviu de angajare dai o proba de lucru, nu impresionezi pe nimeni cu nota de pe diploma, sau cu firma organizatoare. Referitor la intrebarea d-lui Alex, raspunsul este da, sunt recunoscute prin traducere si legalizare la nivel UE, si prin apostilare la nivel international *(cu anumite exceptii).

mandre evici pe 04.08.2013 (13:33)

De ce nu spuneti oamenilor ca la cursul de frig se fac ore de practica nimai vinerea,nu unveti nimic,am facut credit ca sa platesv cursul si acum imi pare rau de banii dati de pomana, am luat 10 la examen dar nu am invatat nimic practi si cand am fost sa ma angajez miau spus ca nu sunt bun de nimic.

formareplus pe 11.10.2013 (10:27)

Stimate user "mandre evici", la cursul de frigotehnist nu se fac ore de practica "doar vinerea". Nu cred ca ati urmat cursuri la noi. Mai mult, daca "nu sunteti bun de nimic" nu cred ca ati luat 10 la examen. La cursurile noastre sunt foarte putini cei care iau 10 la examen. Mai mult, consider ca nu sunteti cursantul nostru, iar daca sunteti si ati facut eforturi atat de mari (credit, imprumuturi etc.) va rog sa ne transmiteti numele dvs. si eu personal va voi contacta si va voi returna integral suma de bani achitata, astfel incat sa nu va puneti in periocol situatia personala, financiara si familiala din cauza acestui credit. Cu respect, Alexandru Piciorus - manager formareplus

Comenteaza
mangilaelisabeta pe 10.04.2012 (17:47)

Buna ziua. Numele meu este Mangila Elisabeta si doresc sa va impartasesc momentele frumoase pe care le-am petrecut la formare plus. In primul va spun ca mi-am facut cont aici special sa povestesc si altora cum este la ei. Inca de cand m-am inscris, adica de cand mi-am facut rezervarea de loc la ei pe site in maxim 20 min m-a sunat cineva care mi-a confirmat rezervarea si care a fost foarte dragut sa-mi explice inca odata totul. Pe site la ei am gasit toate informatiile de care am avut nevoie. Cursul a inceput atunci cand a trebuit, iar doamnele Andreea si Cosmina sunt unele dintre cele mai dragute persoane care exista. Va spun sincer la mine in grupa nici macar o persoana nu a fost nemultumita. La partea de frizerie coafor a fost totul asigurat atat sculele cat si consumabile profesionale. Cursul m-a costat 800 lei pe care i-am platit in 5 rate. Va spun sincer, initial am vrut sa fac cursuri mai scumpe insa nu eram sigura ca voi fi pasionata de aceasta arta si am zis ca daca tot nu ma pricep.. macar sa nu pierd multi bani. Insa profesoarele te vor face sa iubesti aceasta meserie. Aproape jumatate de grupa ne-am angajat, unii dintre noi suntem colegi de salon... am ramas prieteni si speram sa facem si o revedere :) Multumesc din suflet formareplus dna. Andreea, dna. Cosmina, dn-ului Alexandru, ati fost minunati si sper sa afle cat mai multa lume despre dvs. pentru ca meritati din tot sufletul! Nu vreau sa vorbesc de rau alte scoli pentru ca nu stiu cum se fac cursurile acolo, insa aici la noi a fost excelent! Multumesc inca odata si dupa Paste o sa vin sa ma inscriu si la cursurile de unghii tehnice! Sarbatori fericite!

formareplus pe 11.10.2013 (10:37)

Stimate user, presupunand ca nu sunteti un "simplu cetatean" interesat de bugetul de stat, si fiind constient ca sunteti un furnizor de formare care organizati cursuri de proasta calitate, si probabil din lipsa de activitate, postati astfel de comentarii defaimatoare la adresa noastra, o sa imi rapesc din timpul meu si o sa va explic, pentru ca noi suntem o firma transparenta, care este raspunsul la intrebarea dvs. Conform domeniului de activitate formatorii sunt angajati cu conventii civile pentru care se platesc la stat : 16% + 10% + 5,5% RESPECTIV: Impozit venituri din alte surse 16% , L.571/2003, Titlul III, Cap.IX, art.78 (1) e) si art.79, Impozit 10,5% prin retinere la sursa, CAS, cf. Legii 95/2006, CASS 5,5%. Aflati ca din august 2011 pana in prezent societatea noastra a virat catre bugetul de stat 75.841 lei (conform fisa ROL analitica la zi). Asadar, va rugam sa incetati cu acuzatii de evaziune fiscala, si sa va gasiti o activitate productiva. Din pacate in Romania asta este problema, sunt cativa care muncesc si cativa care incearca sa le dea in cap celor care isi fac treaba, doar doar vor avea si ei ceva de facut. Tineti cont ca formareplus este furnizorul principal pentru formare profesionala ales de: firme mari precum OMV Petrom, CFR, Heineken, ApaNOVA, IKEA, Ursus, Segafredo, BOGART, Salserv, UTI, SEMA Parc etc. sau institutii precum Regia Autonoma pentru Patrimoniul de Stat, Blocul National Sindical, Brittish Embassy si multe altele. Asta spune totul despre noi, precum si sutele de pareri postate de catre cursanti pe site-urile de profil si pe forumul formareplus. Ce incercati dvs sa faceti este JOSNIC, si va caracterizeaza. A.P.

juridic consult pe 19.10.2013 (08:28)

Buna ziua,
probabil ati inteles altceva din ce a spus userul de mai sus, el va dadea un sfat sa intrati in legalitate..., conventiile civile se folosesc pentu activitati intamplatoare nu pentru oameni care sunt acolo zi de zi....,va sfatuim sa va schimbati firma de contabilitate sau sa trimiteti contabila sa faca un curs de resurse umane, am avut un client care nu m-a ascultat si caruia i s-a deschis dosar penal pentru ca i-au gasit la control 7 persoane cu conventii civile., aveti mare grija.

formareplus pe 24.10.2013 (14:21)

@juridic consult - va multumim pentru sfaturi. cele bune,

Comenteaza
formareplus pe 10.04.2012 (18:06)

Buna Ely, tocmai citeam pe mail ca am primit o parere despre centru nostru si cand am vazut ca este de la tine si cuvintele frumoase trebuie sa recunoastem ca feedback-ul tau ne-a facut seara mai frumoasa. Iti multumim din suflet pentru cuvintele frumoase si mai vorbim pe facebook cand intrii. Ne-a intrebat Mihaela de tine, da-i te rog un semn caci au nevoie de o manichiurista buna la salonul unde lucreaza ea. noi am incercat sa te sunam insa este "numar deconectat". Multumim inca odata pentru aprecieri!

mariuca pe 11.04.2012 (12:25)

Mi-a placut totul, totul a fost perfect, am facut cursul de mani-pedi frizerie coafor, si m-am angajat, acum lucrez la salonul Yasmin. Echipa de la formareplus este foarte unita si sunt foarte dotati la nivel de echipare

Totul a fost perfect, nu am nimic de reprosat! VA puuuuuuuuuuuuuup :*:*:*:*:*:*:*

formareplus pe 11.04.2012 (15:44)

multumim mult pentru feedback. ne bucuram din suflet ca ti-au fost de folos cursurile noastre. sarbatori fericite!

Comenteaza
Ioana-2012 pe 19.04.2012 (10:01)

Wow.. arata super bine salonul alaaaa!!! Vreau si euuu :X:X:X: Cand incepe urmatorul curs si cat costa? Cum ma inscriu?

formareplus pe 19.04.2012 (19:57)

Buna Ioana, nu este un salon, este sala de curs, nu trimitem cursantii la saloane sa faca practica, practica este organizata in cadrul centrului nostru. astfel ai posibilitatea sa inveti cat mai multe lucruri in practica. La salon nu vei putea "lucra" pe clienti. Te asteptam, sa stii ca in aprilie si mai nu mai avem locuri libere, insa te poti inscrie pentru cursurile din iunie.

Comenteaza
Ioana pe 19.04.2012 (20:19)

Buna ziua,
As dori,daca se poate mai multe informatii despre cursul de tahnician veterinar.....in primul rand as dori daca se mai fac inscrieri anul acesta si cam cum sunt distribuite orele de curs.Va multumesc anticipat,o zi buna.

formareplus pe 20.04.2012 (19:51)

Buna seara Ioana, cursurile de tehnician veterinat incep aproximativ odata la 3-4 luni. Urmatorul curs va incepe la inceputul lunii mai. Orele de curs se stabilesc impreuna cu formatorul si cursantii, in functie de programul dvs. Cel mai probabil vor fi seara. Detalii complete despre curs gasesti aici: http://www.cursuricalificare.com/curs-tehnician-veterinar.php Multumim pentru interes, numai bine!

Comenteaza
maria pe 22.04.2012 (10:56)

Nu am gasit locatia,am fost de doua ori si nu am nimerit si erau sa ma muste si niste caini.

Ioana-2012 pe 24.04.2012 (10:27)

E simplu de ajuns, eu am iesit de la metrou la Stefan cel mare, iar la a doua intersectie, nu cea cu circul, cea cu spitalul colentina faci dreapta si mergi drept inainte 1minut si dai de sediu. Eventual ia un taxi prima data daca nu te descurci si dupa te prinzi.

formareplus pe 24.04.2012 (11:21)

Buna Maria, este destul de geru sa nu gasesti locatia, cladirea este una mare, si scrie foarte mare pe fatada "Formareplus - cursuri de calificare". Este o cladire pe colt, la intersectie Vasile Lascar cu Badea Cartan. Daca veniti din directia Piata Victoriei, dupa ce treceti de intersectia cu Barbu Vacarescu/Tunari, a doua intersectie semaforizata faceti dreapta (este un Megaimage pe colt) si ati ajuns. Daca veniti din directia Obor, dupa intersectia cu Lizeanu veti observa pe partea stanga un SpringTime si pe dreapta Spitalul Colentina. La fel, imediat ce ajungeti in intersectia cu Springtime faceti stanga si ati ajuns. Este simplu, daca nu va descurcati puteti sa ne contactati telefonic la 0212100400, 0729517217, iar daca nu aveti credit trimiteti-ne un mesaj si va contactam noi. Chiar si aici pe City Eva aveti o harta foarte concludenta. Pe site-ul nostru www.cursuricalificare.com gasiti harti, harti RATB, precum si toate informatiile despre statiile la care trebuie sa coborati in cazul in care ajungeti la sediul nostru cu mijloacele de transport in comun. Va asteptam

Comenteaza
mariana mustata pe 04.05.2012 (07:38)

Deci am fost sa ma inscriu la cursurile de Unghii. E super la ei! Am ramas impresionata, cata amabilitate, ce sediu frumos, toata lumea mi-a zambit si mi-a vorbit frumos (mai fusesem inainte la alte doua scoli unde la una era sinistru si la una erau niste tanti pe la 50 ani sictirite :)) ) aicia sunt toti tineri, si profa e super draguta, cand mam inscris m-a invitat i n sala de curs, ca era curs si am asistat si a fost super!!!!! Dabia astept sa incep cursurile!

Mi-a placut totul, va felicit din suflet si sa va faceti o scoala si in Militari :P

formareplus pe 04.05.2012 (13:23)

Multumim mult pentru aprecieri Dna. Mariana, spor la curs! Alex,

Comenteaza
pisicutza_mik pe 14.05.2012 (18:54)

Pai totul mi-a placut, felicitari acestei echipe minunate!!! Nota 20! Pe mine una pozele de pe fb m-au convins inainte sa ajung la voi, dar dupa ce am ajuns mi-a placut si mai mult!!! Abia astept sa faceti si cursurile de fotograf sa il aduc si pe prietenul meu. Va pupaceste Alina "Bulinutza :))))"

Nu-mi place ca o se si termine cursul intr-o buna zi si o sa-mi fie dooooooooooooor de colegutzele mele care sunt niste scumpe si le iubesk mult :*:*:*:*:*:*

formareplus pe 17.05.2012 (17:32)

Buna Alina, multumim mult pentru cuvintele frumoase si scuze pentru intarzierea cu care iti raspundem insa tu sti ce nebunie e aici la noi. Multumim inca odata si nu uita ca si dupa ce termini cursurile inca mai poti veni pe la noi. Mult succes cu interviul de saptamana viitoare! Andreea,

Comenteaza
Mitrica Ion pe 26.05.2012 (18:24)

Nu sunt multe lucruri de spus, profesionalism, amabilitate, echipa entuziasta, locatie buna, loc de parcare si cursurile au preturi decente. Recomand locatia, si in special felicitari domnului director Alexandru pentru profesionalism si pentru raspunsurile prompte.

Recomandarea mea este sa diversificati si mai mult oferta de cursuri, de exemplu pe langa cursul de cadastru sa faceti si un AutoCAD sau proiectare, in rest numai de bine, sa aveti cat mai multi cursanti!

formareplus pe 30.05.2012 (08:14)

Buna ziua domnule Mitrica. Va multumim pentru feedback-ul dvs. si va asiguram ca vom depune toate eforturile ca pe viitor sa organizam si cursuri de autocad. Mult succes!

Comenteaza
mandreevici pe 30.05.2012 (08:39)

As dori sa ma inscriu si eu la aceasta scoala, mai exact pentru cursul de Tehnician Veterinar, a facut cineva cursuri aici? Din cate am mai citit pe net e ok, insa as dori parerea cuiva care chiar a urmat/urmeaza astfel de cursuri la aceasta scoala. Multumesc

Victor P. pe 31.05.2012 (17:46)

Buna, eu urmez cursuri la formareplus si sunt foarte multumit. Am inceput cursurile de putin timp insa pot sa-ti spun ca sunt foarte ok. Domnul dr. Florin (profesorul) este foarte ok, are un limbaj "direct" pe intelesul nostru, si are multa experienta si asta se vede. Eu am cautat mai mult sa urmez astfel de cursuri si oricum nu mai gasesti cursuri de tehnician veterinar in alta parte decat aici, insa si daca ar mai fi si in alta parte, tot aici te sfatuiesc sa te inscrii, este totul perfect, ca sa nu mai aduc vorba de conditiile de curs, care sunt la nivel mai mult decat ridicat. Eu personal sunt foarte multumit si sper sa te ajute parerea mea. O seara buna,

formareplus pe 05.06.2012 (13:30)

Buna ziua, (@mandreevici) - urmatorul curs de Tehnician Veterinar va demara in august. Asa cum a mentionat si Victor mai sus, este un curs complet, sustinut de catre un profesor cu peste 25 de ani de experienta in medicina veterinara.

Comenteaza
mibala pe 03.06.2012 (12:57)

Ce de lauda de unul singur,credeti ca suntem prosti,nu vedem ca cei care va laude sau dau informatii nu au mai postat nimic altceva?

formareplus pe 05.06.2012 (13:28)

Buna ziua, (@ mibala). Este parerea dvs. si trebuie respectata. Daca doriti, puteti veni la sediul nostru si puteti discuta cu acei cursanti care au postat aici, sa va confirme cele descrise mai sus. Este meritul nostru ca oferim servicii de calitate, conditii de curs moderne si tarife sub ce se gaseste in piata, iar asta probabil deranjeaza alti furnizori.

mandreevici pe 06.06.2012 (10:40)

Acum vin de la inscriere, un singur cuvant poate descrie aceasta firma: Profesionalism.

Comenteaza
IULIA pe 06.06.2012 (14:39)

niste ciudati in frunte cu alexandru iar profa e sarita de pe fix.

formareplus pe 06.06.2012 (15:37)

Nivelul tau de inteligenta este mult sub anumite limite. Tu chiar crezi ca daca continui sa scrii aceste lucruri pe toate forumurile vei ajunge undeva? Este suficient pentru oricine sa ne viziteze site-ul sau pagina de facebook, sa vizioneze sutele de poze de la cursuri sau filmarile, pentru a-si da seama ca nu ai dreptate. Ce faceti voi este foarte urat, motiv pentru care am solicitat tuturor site-urilor pe care ati postat (city.eva.ro, afla.ro etc.), si vom face o adresa scrisa catre MCSI (Ministerul Comunicaţiilor si Societăţii Informaţionale) conform legii nr. 365 din 2002 art. 14, art. 16. Vom depune o sesizare privind denigrarea intentionata a imaginii societatii comerciale FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL. Solicitam deasemenea portalurilor adresa de IP de la care postati pentru demararea procedurilor legale privind identificarea si tragerea la raspundere conform legislatiei in vigoare.

Comenteaza
iulia pe 08.06.2012 (07:25)

Nu am postat decat pe doua site-uri fiindca nu-mi place publicitatea inselatoare,nu insel eu oamenii ,ci cei care voi care le pun in gura diverse vorbe.
Daca imi dati un link cu un film in care macar un om sa spuna cum il cheama si sa spuna ca ca la voi a fost bine o sa vin sa fac un curs de asistent manager la voi(de coafura m-am lipsit) si o sa-mi cer scuze daca v-am suparat.

formareplus pe 08.06.2012 (08:27)

@iulia - observ ca ai revenit la sentimente mai pasnice. Daca doresti sa stii parerea cursantiilor nostrii, atat tu cat si alti astfel de doritori, te invitam de luni pana vineri in intervalul 8:00-20:00 sau sambata, duminica 10:00-18:00 la sediul nostru, si poti intreba personal, FIECARE cursant, cat de multumit este de cursul pe care il urmeaza (indiferent daca este de frizerie, coafor, veterinar, electrician, frigotehnist sau orice alt curs). Dupa ce faci acest lucru te rog sa revii aici si sa scrii ce pareri ai auzit. O zi buna,

Comenteaza
Arlen pe 14.08.2012 (13:36)

Ce este reclama si ce este adevar in comentariile de mai sus?? as dori sa urmez un curs, dar ma intreb daca deranjeaza varsta cursantului... dupa ce o cursanta a comentat ca este fericita intre tineri si nu suporta femeile de 50 ani!!! Ce ma fac ca eu am 60ani si doresc sa urmez un curs?? Voi avea probleme ca am 60 ani ...sau ca sunt grasa??? Doresc un raspuns corect,..pentru ca si nu vreau sa arunc banii pe fereastra, nu doresc sa ma enervez, sa ma stresez din cauza varstei, aspectului sau a profesorilor ....cum a comentat cineva !!! Nu doresc sa fac drumuri pana la sediu degeaba, sa urmez cursurile in stres din motivele de mai sus. Astept vesti pozitive, sunt dornica sa invat.... sa lucrez, inclusiv sub forma de voluntariat -sa capat experienta si incredere, sa fiu multumita atat eu cat si persoanele participante in cadrul activitatii de pregatire, cat si in viitor prin multumirea clientilor. Ma intereseaza ca target atat clienti copii cat si clienti adulti. Acord credit optimist in vedera unui raspuns concret legat de inscriere la cursul din 17 septembrie de . Cu stima, ARLEN.

formareplus pe 20.08.2012 (14:44)

Buna ziua Arlen. In primul rand ne cerem scuze ca raspundem cu intarziere, acest fapt datorandu-se concediului din perioada 5-20 august. Va vom raspunde in ordinea in care ati postat. Legat de varsta, nu exista niciun impediment, la majoritatea cursurilor (indiferent ca sunt de electrician, veterinar sau frizer) exista cursanti de 20 de ani, de 30, de 50 si chiar mai in varsta. Recordul este detinut de un domn care la 72 de ani a urmat un curs de electrician, si de o doamna care la 57 de ani a urmat un curs de frizerie. Ambii s-au bucurat de un respect desavarsit din partea grupului si au fost tratati in mod egal atat de catre formatori cat si de catre colegi. Tinand cont ca ati scris despre cursul din 17 septembrie, banuiesc ca este vorba de cursul pentru Frizerie-Coafor-Manich.-Pedich. Acest curs este unul dintre cele mai frumoase, si mai relaxante cursuri. Nu exista niciun factor de stres, cu atat mai mult din partea noastra sau a conducerii. Daca doriti sa va convingeti de cele spuse mai sus, va invitam in orice zi luni-vineri 13:30-18:30 la sediul nostru, sa asistati la un astfel de curs, unde puteti sta de vorba cu cei care urmeaza deja cursurile, sa va povesteasca ei cum este la cursuri, nu noi. Deasemenea puteti vizualiza pagina noastra de facebook unde regasiti o multime de poze si comentarii ale cursantiilor formareplus. Exista aici si comentarii negative, pentru ca in momentul in care faci cursuri bune, la preturi corecte, incepi sa deranjezi concurenta si "jucatorii vechi" de pe piata, insa odata ce veti ajunge aici, va veti convinge ca cele scrise mai sus se adeveresc. Va multumim pentru mesaj, si va dorim o seara placuta!

Comenteaza
ionela pe 05.10.2012 (10:16)

Buna ziua,m-ar interesa si pe mine cursurile de coafor dar eu lucrez si nu pot decat dupa ora 4 sau in weekend.cand incep cursurile?
Imi doresc foarte mult sa fac cursurile acestea.

formareplus pe 05.10.2012 (19:14)

buna ziua, cursuri in weekend nu desfasuram insa exista cursuri care se fac dupamiaza in intervalul 16:00 - 20:00. Momentan, pana la finalizarea anului 2012 nu mai este niciun loc disponibil pentru acest curs, toate grupele care vor incepe in octombrie/noiembrie sunt complete. Urmatorul curs unde mai sunt locuri disponibile se va organiza in ianuarie 2013 insa va recomandam sa va inscrieti pana la jumatatea lunii octombrie.
Toate cele bune, si multumim pentru interes.

Comenteaza
Claudia pe 09.10.2012 (15:22)

Buna,as dori foarte mult sa urmez cursul de coafor,insa nu sunt din Bucuresti,sunt din Timisoara..Exista cumva un sediu si aici sau ce posibilitate as avea sa fac cursul?va multumesc

formareplus pe 11.10.2012 (13:00)

Buna ziua, din pacate nu organizam cursuri in Timisoara. Singura posibilitate sa urmati cursurile la noi este sa locuiti in Bucuresti pe o perioada de 5 luni. Gasiti centre din judetul Timis aici:

http://www.anc.gov.ro/afisare/view10.php?ch=F&c=35

Comenteaza
maria marinescu pe 11.12.2012 (17:04)

Buna seara, as dori sa stiu cand incep cursurile pentru tehnician veterinar in 2013? Multumesc anticipat

stefan pe 07.01.2013 (18:20)

Urmatoarea grupa de tehnician veterinar incepe la data de 25 martie 2013 pentru mai multe detalii intrati pe www.cursuricalificare.com

Comenteaza
pirvu pe 15.12.2012 (16:21)

Buna ziua, ma intereseaza cand incepe primul curs de Tehnician Veterinar in anul 2013.
Ma intereseaza un curs mai lung , tip scoala postliceala de Tehnicieni Veterinari.
Sunt din Craiova.

formareplus pe 15.01.2013 (15:33)

Buna ziua, cursurile au o durata de aproximativ 7-8 luni insa se desfasoara exclusiv in Bucuresti. Urmatorul curs va incepe spre finele lunii martie. Ne puteti contacta telefonic la 021-2100-400 sau gasiti detalii suplimentare pe www.cursuricalificare.com - va multumim pentru interes

Comenteaza
Ana-Maria pe 08.01.2013 (20:57)

Buna seara ,m-ar interesa si pe mine cursul de frizerie-coafor,manichiura-pedichiura,asi vrea sa stiu cand se incep cursurile ,daca mai sunt locuri disponibile si care ar fi programul de lucru.Multumesc

formareplus pe 15.01.2013 (15:35)

Buna ziua, cursurile incep in fiecare luna insa sunt locuri limitate. Pentru lunile ianuarie si februarie sunt locurile rezervate inca de anut trecut, urmatoarea grupa cu locuri disponibile fiind in luna aprilie. Ne puteti contacta telefonic la 021-2100-400 sau gasiti detalii suplimentare pe www.cursuricalificare.com - va multumim pentru interes

Comenteaza
Ionela M pe 09.01.2013 (12:23)

Buna ziua, doresc sa incep un curs de frizerie-coafura , insa am ajuta foarte mult daca se desfasoara in weekend sau seara cat mai tarziu.
Va multumesc

Nu am fost

formareplus pe 15.01.2013 (15:39)

Buna ziua, cursurile acestea din pacate nu mai au locuri disponibile pana in luna aprilie. Cel mai "seara" se desfasoara in intervalul orar 16:00-20:00. Ne puteti contacta telefonic la 021-2100-400 sau gasiti detalii suplimentare pe www.cursuricalificare.com - va multumim pentru interes

Comenteaza
Biazone pe 12.01.2013 (11:17)

M-ar interesa cursul de tehnician veterinar dar sunt din Brasov , imi puteti spune cand se tin cursurile si daca sunt in fiecare zi?
Multumesc

formareplus pe 15.01.2013 (15:40)

Buna ziua, cursurile au o durata de aproximativ 7-8 luni insa se desfasoara exclusiv in Bucuresti. Urmatorul curs va incepe spre finele lunii martie. Programul cursurilor este 3 zile teorie (3-4h/zi) si practica zilnic. Ne puteti contacta telefonic la 021-2100-400 sau gasiti detalii suplimentare pe www.cursuricalificare.com - va multumim pentru interes

Comenteaza
cristi pe 17.01.2013 (12:27)

sunt preturi foarte mari la tehnicieni veterinari.La salariul din tara

formareplus pe 17.01.2013 (15:09)

stimate domn, ne pare rau ca acest cost vi se pare unul mare, insa va garantam ca astfel puteti beneficia de un curs de calitate sustinut de un medic veterinar recunoscut la nivel national. Grupa de curs are un numar de ~15 cursanti care platesc o rata lunara de 400lei. In costul cursurilor sunt incluse toate materialele si consumabilele necesare, practica de specialitate, suportul de curs printat, comisii de examinare, diplome, formator, sala de curs, etc.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru si veti observa ca este un curs foarte complet care dureaza 8 luni. va multumim pentru intelegere,

Comenteaza
Andrei pe 19.02.2013 (01:41)

Buna ziua, cand incepe urmatoarea grupa pentru coafor/frizerie? Cati suntem in grupa ? Scoala ofera si practica ( angajare ) dupa terminarea cursului ? ( nu la salon dvs, ci la orice salon )
Multumesc pentru raspuns, o zi buna

formareplus pe 25.02.2013 (17:00)

buna ziua, urmatoarele grupe de curs incep in lunile martie si aprilie insa mai sunt foarte putine locuri disponibile. Numarul de persoane/grupa de curs este de aproximativ 15-17. In proportie de 90% cursurile sunt practice si se desfasoara exclusiv la sediul nostru intr-o sala dotata corespunzator. Nu detinem un salon, noi suntem un centru de formare profesionala insa exista agenti economici care recruteaza absolventi ai cursurilor noastre. Va multumim pentru interes,

Comenteaza
Mihnea Miruna-Andreea pe 12.03.2013 (08:18)

Deci, felicitari! Super echipa, conditii excelente, va spun sincer fara sa fac reclama, dar sunt cei mai buni! Dincolo de faptul ca gasesti toate informatiile la ei pe pagina, cand ajungi sa te inscrii te inconjoara cu voie buna si profesionalism. Mai am o luna si termin cursul, si am ajuns pe aceasta pagina cautand sali de fitness :) si am zis sa va impartasec si voua parerea mea. Andreea si Cosmina sunt niste dulci iar cei doi Alex, dl. director si baiatul de la receptie sunt super! Va multumeeeeeeeesc!

ca s-a terminat :(

formareplus pe 25.03.2013 (12:34)

multumim pentru comentariu Mihaela. Mult succes!

Comenteaza
Adi pe 23.03.2013 (15:43)

-

locatia, mi-a fost greu sa ajung
pretul cam piperat pt vremurile noastre
multumesc

formareplus pe 25.03.2013 (12:36)

Buna ziua, domnule Adi. Locatia formareplus are acces facil (5 min) la peste 7 linii directe de transport RATB (autobuz, tramvai) precum si Metrou - Stefan cel Mare. Cu privire la tarifele percepute, acestea se claseaza in media tarifelor din piata formarii profesionale, si asigura o calitate crescuta a cursurilor. Multumim

Comenteaza
Francesca pe 17.06.2013 (13:50)

Buna fetele m-ar interesa si pe mine un curs de cosmetica dar ideea e ca vreau sa invat nu sa ma duc vaca si sa ma intorc bou sau invers...ma poate ajuta cineva???
Observ multe comm-uri pro si contra dar asta nu se intampla numai aici si si la alte firme m-ar interesa sa stiu daca se prinde ceva de tine din aceste cursuri sau nu!!!!!
Multumesc.

formareplus pe 18.06.2013 (08:56)

Buna Francesca, intradevar peste tot sunt comentarii pro si contra, insa noi iti recomandam sa te interesezi inainte de inscriere la centrul de formare pe care il alegi. Cauta pareri, mergi pana acolo, discuta cu actualii cursanti, si apoi dupa ce vezi conditiile de curs, te inscrii. Din pacate noi nu organizam cursuri de Cosmetica, insa iti dorim mult succes in identificarea unui centru de formare competent. Toate cele bune, si succes in cariera!

naty pe 09.07.2013 (19:33)

Buna ziua Formareplus a-si vrea sa ma inscriu si eu la frizer-coafor. Am auzit ca ati inceput cursurile pe 1 iulie, se mai poate face ceva?
Multumesc si cat costa acest curs?

formareplus pe 12.07.2013 (09:24)

Buna ziua, din pacate nu, locurile sunt ocupate cu mult inaintea inceperii cursurilor. Urmatoarea grupa cu locuri disponibile incepe la data de 22 august sau 20 septembrie. Va multumim pentru intelegere. Cele bune,

Comenteaza
Anca Neacsu pe 14.07.2013 (19:48)

Buna ziua. Din cate am inteles in centrul dumneavoastra nu se organizeaza momentan cursuri de cosmetica. In viitorul apropiat credeti ca o sa demarati un astfel de proiect? Sunt foarte interesata sa urmez un astfel de curs, iar despre dvs. am auzit numai lucruri bune! Va multumesc

formareplus pe 15.07.2013 (09:17)

Buna ziua, va multumim mult pentru aprecieri. Din pacate nu organizam si nu vom organiza anul acesta cursuri de cosmetica. Nu avem autorizat acest program si nu detinem un spatiu adecvat (sala) sau dotarile necesare. Noi incercam sa oferim cursantiilor cursuri calitative, si decat sa organizam cursul slab, mai bine nu il organizam. Asadar va recomandam sa va indreptati catre un alt centru de formare profesionala, si documentati-va bine inainte de inscriere! Cele bune,

Comenteaza
maria pe 17.09.2013 (20:08)

Am o intrebare pentru cei de la formareplus.
Pot face doar cursuri de manichiurapedichiura fara coafor`frizerie?

formareplus pe 11.10.2013 (10:22)

Buna ziua Maria. Din pacate cursul este autorizat in aceasta forma si nu se pot urma separat modulele. Iti multumim pentru interes, Cele bune,

Comenteaza
Ioana Gherasim pe 29.10.2013 (21:02)

Buna formareplus, nu inteleg de ce sunt aici atatea pareri negative?! :| Am auzit de dnvs. de la prietena mea Maria Sitoiu de la FCMP 17, si mi-a spus numai lucruri bune. Ce voiam sa va intreb pentru ca prietena mea a plecat din tazra si nu o mai pot contacta cum se face cu materialele de la curs, adik vopsea, si foarfece si restul? V-am trimis si mail insa nu am primit un raspuns, si pe fb. Va multzumesc muuult

formareplus pe 11.11.2013 (10:22)

Buna ziua doamna Ioana Gherasim. Cu privire la parerile negative, majoritatea nu sunt postate de cursantii nostri, insa acest lucru nu merita dezbatut. Important si real este ce v-a spus prietena dvs. care a urmat cursuri la noi. Tinand cont de intrebari presupun ca este vorba de cursurile de Frizer-Coafor - Manich. Ped. - In cadrul acestui curs toate materialele si ustensilele sunt puse la dispozitie gratuit nu va trebui dvs sa cumparati nimic. Ne cerem scuze ca nu ati putut sa ne contactati insa saptamana trecuta, 4 zile, intreaga echipa a fost la AMVAC Sinaia - pentru cursurile de tehnician veterinar. Cele bune,

Gelu pe 10.02.2014 (14:02)

Buna ziua,

Constat ca personalul de la FormarePlus da raspunsuri corecte si decente.
Am observat ca exista, insa, tot felul de "useri" (a se citi "persoane de la concurenta") care posteaza informatii nereale/rauvoitoare.
E pacat ca nu sunt obligari sa se identifice IN MOD REAL, nu doar cu un simplu username.
Decenta la romani e o chestie rara...in schimb, "caterinca" si "misto-ul" sunt foarte raspandite; d efapt, asta nu arata decat...cat de jos am ajuns. noi, ca natiune.
Doamne-ajuta !

formareplus pe 17.02.2014 (09:19)

Stimate domnule Gelu, va multumim pentru aprecieri. Din pacate, aveti dreptate, sistemul concurential la noi in tara, este privit gresit. In mod normal, cand o firma concurenta are servicii superioare, trebuie sa incerci sa te ridici la acelasi nivel, sau sa il depasesti. Astfel, poti sa iti consolidezi un loc pe piata prestatorilor de servicii. Din pacate la noi, aceste demersuri se traduc prin o publicitate negativa agresiva, fapt ce nu ne dauneaza noua, pentru ca vizitatorii care citesc/urmaresc aceste "mici razboaie" sunt impinsi de curiozitate sa-si arunce un ochi si pe site-ul nostru sau pe pagina de facebook, unde pot observa cu usurinta, ca noi, cei de la formareplus incercam sa ridicam nivelul de calitate al sisemului educational post-liceal, astfel incat sa dispara incet, toti "vanzatorii de diplome". Cele bune, cu respect, Piciorus Alexandru - manager S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL

Comenteaza
Annya06 pe 30.04.2014 (17:12)

Buna ziua,
Cursurile care se por urma seara sunt in fiecare zi sau doar in de cateva ori pe saptamana.
Multumesc!

formareplus pe 19.05.2014 (19:32)

Buna ziua, cursurile au program diferit. Depinde ce curs va intereseaza. Majoritatea cursurilor de seara se desfasoara minim 3-4 zile/spatamana. Va multumim pentru interes

Comenteaza
andrei pe 15.08.2014 (05:27)

as vrea mai multe informatii despre cursu de vopsitor auto...


Multumesc

formareplus pe 03.11.2014 (07:50)

Buna ziua Andrei. Toate aceste detalii se regasesc pe pagina cursului aici: http://www.cursuricalificare.com/curs-tinichigiu.php

Iti multumim pentru interes!

Comenteaza
mihai pe 14.09.2014 (19:48)

Super tare! Sotia a urmat cursurile de firzer anul trecut si pot sa spun cu mana pe inima ca sunt foarte bune! Multumesc dlui director Piciorus pentru tot! Daca vreti vreodata sa faceti cursuri eu si sotia mea am avut numai de castigat. Ea a facut de frizerie la formar e puls si eu de bucatari la eurodeal. Amandoua meseriile sunt minunate si se castiga bine! va recomand aceasta scoala formar e puls, in atentia persoanelor avizate : ar fi bine sa intelegeti ca ne pricepem la ceea ce facem., nu mai postati rautati aiurea ca nu aveti de ce.

nimik

formareplus pe 03.11.2014 (07:51)

Va multumim domnule Mihai, mult succes!

Comenteaza
Adina pe 14.10.2014 (19:08)

Buna ziua, am si eu o intrebare. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta firma Formare Plus, am o prietena care a facut un curs. de ce nu faceti cursuri de Bucatar sau Ospatar, ca eu as fi interesata de asa ceva sa gasesc de munca in domeniu.Va multumesc.

-

formareplus pe 03.11.2014 (07:53)

Buna ziua, pentru ca ati auzit lucruri bune, inseamna ca ne dam tot interesul ca programele de formare pe care le organizam sa fie unele calitative. Din pacate nu avem dotarile necesare pentru a organiza cursuri in domeniul alimentatiei, acesta fiind principalul motiv pentru care nu organizam cursuri de bucatar sau ospatar. Pe viitor se vor regasi in oferta noastra si astfel de cursuri. Va multumim pentru aprecieri!

Vicentiu pe 28.11.2014 (16:01)

Buna Adina as fi interesat si eu de curusri d bucatar si d ospatar.

Comenteaza
Paul Ungheanu pe 17.12.2014 (17:11)

Sora mea a fost la Formare Plus si a facut un curs . Eu mai degraba as numi firma aceasta Formare 10 + (din ceea ce mi-a spus sora mea cu mare drag) si va felicit pentru cursurile bune pe care le puneti la dispozitie. As vrea sa fac tot la voi un curs de bucatarie/ospatarie dar nu stiu daca aveti. Va dorim toate bune si sa aveti multi cursanti!

MARTURII pe 14.01.2015 (01:13)

Personal am urmat cursuri la ploiesti prin http://www.cursuricalificaregratuite.ro/

Comenteaza
Matei Ana pe 15.01.2015 (19:56)

Neseriosi
https://www.facebook.com/matei.ana.104/reviews

Gina pe 27.04.2015 (15:49)

Se fac la centrul dvs. cursuri de barman sau ospatar sau bucatar?

Gigoiu Oana pe 03.07.2015 (11:59)

Buna ziua "formarePlus" :) Am finalizat cursurilede tehnician veterinar in aceasta vara. Ce pot spune despre cursuri si asteptarile mele sunt numai lucruri pozitive! Atat sala de curs cat si domul doctor Dan Lescai au fost peste asteptari. Am invatat mai mult decat credeam ca pot invata la un astfel de curs, mi-am imbogatit cunostiintele in domeniu intr-un mediu frumos organizat, amiabil, profi. Sunt fff incantata de tot, de aceea m-am si inscris la cursul de Coafor Canin, in toamna. Felicitari celor ce au facut posibil acest lucru! Felicitari Formare Plus!

Nu exista lucuri care nu mi-au placut.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Formare Plus"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat