Fraga Paveliu - cabinet de endocrinologie

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Iatropol Panait 24, sect 5 Bucuresti
Telefon:
021 410.97.97
Fax:
021 411.04.03
Web:
http://endocrinologie.centre-medicale.ro
Modifica date de contact

Program "Fraga Paveliu - cabinet de endocrinologie"

7.30 - 15.30 Modifica programul

Descriere "Fraga Paveliu - cabinet de endocrinologie"

Numele meu este Fraga Silvia Paveliu si pina in prezent am acumulat 27 de ani de practica medicala, din care 17 ani in diferite spitale bucurestene, avind ocazia de a ma familiariza cu diversele ipostaze ale activitatii medicale.

In perioada 1997 – ianuarie 2007 am avut privilegiul de a-mi perfectiona cunostintele profesionale intr-unul din cele mai mari spitale “cu foc continuu” din Bucuresti – Spitalul Clinic Universitar de Urgenta – unde am indeplinit functia de medic primar endocrinolog pentru consultul interdisciplinar al pacientilor internati in urgenta cu cele mai variate patologii. Provocarile profesionale carora am trebuit sa le fac fata au determinat celmai important salt in pregatirea mea de medic!

In ultimii 14 ani am desfasurat practica privata atit in specialitatea endocrinologie, cat si cea de boli metabolice, nutritie si diabet. In paralel am desfasurat si activitate didactica (la UMF Carol Davila Bucuresti, catedra de biochimie – sef de lucrari si la U.Titu Maiorescu – catedra de endocrinologie si diabet – conferentiar). In prezent activitatea mea se desfasoara exclusiv in Cabinetul propriu, avind contract cu CASMB pentru specialitatea de diabet si boli metabolice. Consultatiile de endocrinologie se desfasoara exclusiv in regim cu plata.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Fraga Paveliu - cabinet de endocrinologie"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat