French Bakery - Piata 1 Mai

5.0
2 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Ion Mincu nr. 1 Bucuresti
Web:
http://www.frenchbakery.ro/
Modifica date de contact

Descriere "French Bakery - Piata 1 Mai"

Categorie: Cofetarii
Modifica descrierea

Pareri despre "French Bakery - Piata 1 Mai" (4)

alex pe 16.03.2010 (22:49)

Excelent. Locatia este chiar langa Piata 1 MAI. Spatios, curat si placut, cu canapele de piele confortabile, precum si cu terasa. Merita sa mergeti, mancarea este foarte buna, ai de unde sa alegi. Nu ratati.

pupisori pe 02.04.2010 (12:57)

Destul de departe fata de zona in care ma invart eu, insa am avut ocazia de curand, plimbandu-ma prin zona cu ceva treaba, sa mi se faca foame si sa apelez la "French Bakery" ... Am servit cateva mini cornulete cu unt pentru ca aveam nevoie de ceva cat de cat sarat, dupa care am servit o rulada cu ciocolata ca sa capat forte noi! Au fost extrem de bune si de proaspete, la pret sunt mmm, relativ ok...dar avand in vedere ca vorbim de zona Piata 1 Mai... e de inteles!
Recomand!

tmarcela2009 pe 04.04.2010 (22:31)

Intotdeauna cumpar de la " French Bakery " cornuri proaspete, diverse sortimente, alaturi de un capuccino bun ca la italieni acasa.
Sunt incantata de ei si de servire insa mi-ar placea sa gasesc o locatie de-a lor cat mai aproape de casa ca sa-mi ademenesc sotul sa ma duca acolo si in week-end. Stiu.... sunt carcotasa .................

Adriana pe 27.11.2011 (21:33)

Muzica, lumanarea pe masa

servirea, mancarea (reincalzita), un antreu cu paine (uscata) si 2 sosuri servit ca si cum ar fi fost din partea casei, dar pus pe factura la sfarsitul cinei

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "French Bakery - Piata 1 Mai"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat