Fundatia Calea Victoriei

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Stefan Mihaileanu, nr.28 B, ap 2, interfon 2 Bucuresti
Telefon:
021 311.44.64, 0723 16.78.92
Web:
http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/
Email:
contact@victoriei.ro
Modifica date de contact

Descriere "Fundatia Calea Victoriei"

Fundatia Calea Victoriei propune ateliere si evenimente culturale tinerilor si adultilor interesati de domeniile umaniste. Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, non-conformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere - fara restrictii, examene sau catedra.

Lectorii nostri sint personalitati ale vietii culturale, profesori, cercetatori sau artisti din diverse domenii, care prezinta subiectele propuse in mod original, carismatic si in dialog cu cursantii.

Fundatia doreste sa ofere o instructie corecta, folosind metode interactive, care sa completeze si sa consolideze educatia si informarea oferita de scoala si facultate.

Spre deosebire de educatia traditionala, care se concentreaza pe colectarea de informatii, fara a avea ca rezultat un sistem articulat de gindire sau o cultura generala solida, cursurile noastre pun un accent deosebit asupra creativitatii si dialogului deschis dintre profesor si cursant.

Obiectivele noastre sint:

-organizarea unor intilniri memorabile pentru tineri / adulti cu personalitati marcante din viata noastra culturala si sociala
-prezentarea unor modele umane si profesionale care sa contracareze efectul puternic, deseori negativ, al televiziunii si al mass media asupra tinerilor
-stabilirea unui dialog viu si creativ intre „profesori“ si cursanti
-organizarea de ateliere in cadrul carora tinerii sa fie invatati sa creeze, sa gindeasca si sa comunice
-organizarea de evenimente culturale cu sprijinul unor artisti dar si cu implicarea tinerilor
-pregatirea tinerilor pentru domenii culturale, orientare profesionala
-facilitarea accesului la cultura si educatie a copiilor si tinerilor care provin din familii cu probleme sociale, pentru acestia existind gratuitati

Fundatia noastra doreste sa stabileasca colaborari si cu alte fundatii culturale si organizatii de tineret din tara si din strainatate, in scopul organizarii unor programe culturale pentru tineri si copii, a gazduirii unor profesori si personalitati din alte tari, in scopul sustinerii schimburilor culturale europene si a extinderii subiectelor abordate si prezentate.
Categorie: Sali de spectacol
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Fundatia Calea Victoriei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat