Ganesha Caffe

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Barbu Văcărescu 71, București 020272 Bucuresti
Telefon:
0764 26.37.42
Web:
http://www.ganeshacaffe.ro
Modifica date de contact

Descriere "Ganesha Caffe"

Ganesha Caffe este locul ideal daca esti in cautarea unei ambient vesel si in acelasi timp intim, unde te poti rasfata cu cele mai deosebite bauturi si deserturi cu specific oriental. La intrarea in cafenea vei fi intampinat de sculpturi impresionante cu zeitatea Ganesha, simtind inca din prima clipa aromele Indiei, chiar in centrul Bucurestiului, abient completat de superba muzica orientala. Te invitam sa te relaxezi intr o atmosfera speciala si unde timpul si spatiul capata alte dimensiuni. Ambientul in localul nostru este inspirat din cultura orientala si legenda Zeitatii Ganesha.

Decorul este conceput in totalitate manual si atent lucrat in cel mai mic detaliu, fiecare camera ne intampina cu picturi impresionante ce dezvaluie minunata poveste a culturii indiene. Atat ferestrele cafenelei, completate de vitralii atent lucrate cat si tavanele colorate cu material deosebit, va transpun intr-o lume magica. Ganesha Caffe este locul potrivit in care te poti bucura de o iesire cu prietenii sau persoana iubita, savurand produse unice, atent preparate de noi, precum si faimoasa noastra narghilea cu gheata.

GRADINA GANESHA - Un colt de natura in mijlocul orasului.

La intrare esti intampinat de un spectacol de lumini, iar pe masura ce patrunzi in gradina, vei fi fermecat de trandafiri indieni, braduti argintii si copacii proaspat infloriti. Pergolele din lemn masiv alaturi de bancutele si scaunele imbracate in tesaturi orientale , precum si muzica de acelasi gen, intretin atmosfera intima si placuta.

Va asteptam La Ganesha Caffe & Garden locul care va impresioneaza de fiecare data.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Ganesha Caffe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat