Garanti Bank ATM in Carrefour Colentina

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Soseaua Colentina nr. 426-426A Bucuresti
Web:
http://www.garantibank.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Garanti Bank ATM"

Grupul Garanti România reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) şi Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este detinuta de catre Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea mai mare banca din Turcia din punct de vedere al capitalizarii bursiere. In 2015, TGB a inregistrat un venit net consolidat de 1,15 miliarde euro, in timp ce volumul de active a ajuns la 88,53 miliarde euro. Totodata, contributia la economie s-a reflectat printr-un portofoliu de credite, cash şi non-cash, in valoare totala de 69,87 miliarde euro. TGB deserveste peste 14 de milioane de clienti in zonele corporate, comercial, intreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, carora le ofera servicii financiare integrate.

Garanti Bank este o banca universala, ce ofera o serie de produse şi servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM şi corporate, şi este una dintre cele mai dinamice şi inovatoare banci de pe piata locala. Prezenta in România din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienti şi şi-a extins prezenta nationala prin sucursale şi canale alternative, ajungând la o retea extinsa de 84 de agentii şi peste 300 de bancomate inteligente - BancoSmart, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii bancii, pentru tranzactii cu sau fara card.

In 2015, profitului net al Garanti Bank s-a ridicat la 65,3 milioane lei. De asemenea, depozitele au ajuns la 5,73 miliarde lei, o crestere de 40% de la an la an, in timp ce volumul total de credite s-a ridicat la 6,74 miliarde lei in 2015, majorându-se cu 15,7% fata de 2014. Creditele acordate segmentului corporate au inregistrat cea mai mare crestere, de 28%, cele acordate IMM-urilor cu 8,6%, iar cele adresate segmentului retail cu 10,8%. Totodata, Garanti Bank şi-a majorat cota de piata şi este actualmente a 10-a banca din sistem.

La finalul lunii iulie 2015, Agentia de Evaluare Financiara Fitch Ratings a imbunatatit ratingul Garanti Bank România pentru datorii pe termen lung la ‘BBB-‘. Fitch a accentuat, astfel, importanta strategica a Garanti Bank pentru banca sa mama.
Categorie: Bancomate
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Garanti Bank ATM"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat