Germanos in Grand Arena Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
B-dul Metalurgiei, Nr. 12-18 Bucuresti
Telefon:
021.9737
Web:
http://www.germanos.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Germanos"

1. Ce este Germanos.ro?

Germanos.ro este magazinul online in care poti gasi atat produsele comercizlizate in magazinele Germanos din intreaga tara precum si alte produse. Magazinul este administrat si sustinut de Romtelecom.

Gama de produse comercializata cuprinde produsele din urmatoarele categorii: Electronice, IT&C, Foto & Video, Computere & Periferice, Pachete Prepaid.
Magazinul are de asemenea sectiuni speciale pentru oferte si promotii.

2. Cum comand pe Germanos.ro?

Pe Germanos.ro iti punem la dispozitie o gama larga de produse si diverse posibilitati de a cauta produsul dorit.

Pentru a găsi mai repede ceea ce cauti, iti recomandăm să utilizezi motorul de căutare pe care îl gasesti in partea de sus a paginii. Scrie doar denumirea produsului (ex. "monitor") şi click pe "caută". În funcţie de numărul articolelor găsite, ai posibilitatea de a reduce rezultatele căutării după categoria de produse, preţ, producător, până când gasesti produsul dorit. Dând click pe articol, ai acces la detaliile produsului. În funcţie de preţ, rezultatele căutării dumneavoastră pot fi sortate în ordine crescătoare sau descrescătoare.

Navigare

În cazul în care doresti sa arunci o privire la gama de produse din magazinul germanos.ro, iti stau mai multe posibilităţi la dispoziţie: Poti accesa direct categoria de produse dorita sau paginile speciale cu promotii si oferte.

Coşul tau de cumpărături

Îndată ce te-ai hotărât pentru un produs, poti să îl adăugaţi în coş cu un sigur click. Daţi click pur şi simplu pe butonul "Adaugă în coş", pe care îl găsiţi în dreptul fiecărui articol. După ce ai selectat toate articolele, poti vizualiza coşul de cumpărături prin click pe pictograma coş din dreapta sus. Pe pagina "Coș de produse" poti face modificări pentru cantitatea fiecărui produs, prin înregistrarea unui alt număr de articole, după care dai click pe butonul "Recalculează".Dacă te razgandesti poti să elimini produsul din coşul de cumpărături – dai click pe click pe "Șterge produsul din coș" şi apoi pe "Recalculează". Dacă doresti să adaugi şi alte produse în coşul de cumpărături, dai click pe "Continuă achiziția".

3. Cat de sigur este Germanos.ro?

Prezentând un nivel înalt de securitate, ne asigurăm că toate datele tale sunt pastrate într-un mod sigur, fiind protejate împotriva accesului din exterior și nefiind divulgate persoanelor neautorizate. Informații adiționale legate de confidențialitatea datelor sunt disponibile în secțiunea Protecția datelor.
Categorie: Shopping
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Germanos"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat