Gherasos in Sun Plaza

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Vacaresti, nr. 391, Piata Sudului Bucuresti
Telefon:
0730 55.69.25
Web:
http://www.gherasos.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Gherasos"

Luni - Vineri: 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Gherasos"

Time is money… Si pentru ca timpul este foarte pretios pentru “barbatul adevarat” al zilelor noastre, ne-am straduit sa-i punem la dispozitie tot ce are nevoie pentru a fi tot timpul la patru ace: CALITATE, CULOARE, CROIALA IMPECABILA, CELE MAI BUNE TESATURI.

In povestea oricarei mari companii exista un element fundamental ce sta la baza acesteia. Pentru GHERASOS idealul a fost si va fi intotdeauna calitatea. Dedicati acestei misiuni inca din 1997, de la deschiderea primului magazin, am reusit sa combinam croiala fara greseala a sacourilor, culoarea unica a camasilor, tesatura impecabila a pantalonilor cu eleganta unui palaton 100% lana pura virgina si geometria unei cravate care te va scoate cu siguranta din anonimat !

Barbatul GHERASOS stie cel mai bine ca moda se schimba in fiecare zi, cunoaste toate detaliile, vrea sa fie informat, dar mai ales se vrea tot timpul in tendinte. Insa, mai presus de toate acestea, vrea cele mai fine tesaturi naturale (lana, casmir, mohair, bumbac, matase) adaptate la cele mai bune croieli.

Calitatea GHERASOS incepe de la materiale: fibre naturale pretioase, atent selectionate si foarte atent verificate. Echipa de stilisti a companiei creeaza si dezvolta modele ce expun un design inovativ perfect.
Categorie: Haine barbatesti
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gherasos"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat