Glamour Salon Expert

5.0
2 voturi / nicio parere
Adresa:
Av. Radu Beller, nr. 35, sector 1 Bucuresti
Telefon:
0723 04.77.74, 021 230.05.32
Web:
http://www.salon-dorobanti.ro
Email:
office@salon-dorobanti.ro
Modifica date de contact

Program "Glamour Salon Expert"

L - V: 10:00 - 20:00
S: 09:00 - 18:00 Modifica programul

Descriere "Glamour Salon Expert"

Glamour este locul in care am descoperit o formula cu totul speciala.

Imbinam tehnologie de ultima ora, produse din game de varf si echipamente ultramoderne, cu o abordare calda, prietenoasa, plina de grija si atentie fata de client.

Avem convingerea ca aceasta este formula ideala pentru a va transforma din simpli clienti in persoane ce revin la noi de fiecare data cu aceeasi placere si cu deplina incredere.

Pentru ca ceea ce ne dorim, mai presus de orice, nu este sa veniti la Glamour, ci mai ales sa reveniti! Ne dorim sa va cucerim si sa ramaneti alaturi de noi pe termen lung.

Am deschis acest salon convinsi fiind ca vom aduce un suflu nou si ca putem ridica stacheta pe o piata deja sofisticata si cu standarde inalte.

Am investit in calitate fara compromisuri – ne defineste atentia la detalii si tindem spre excelenta.

Glamour exprima in acceptiunea noastra o imbinare de stil, eleganta si rafinament, totul intr-o ambianta placuta si la standarde impecabile.

Echipa: Suntem o echipa experimentata, dinamica si perfectionista care face diferenta intr-un domeniu competitiv si exigent.

Produsele noastre sunt produse din gamele de varf L’Oreal, Kerastase, INOA, Maria Galland, OPI, gama bio Ecovital. Urmarim tendinta Bio in compozitia tuturor produselor pe care le folosim. Prioritatea noastra este calitatea si suntem printre putinele saloane care folosesc gamele de varf L’Oreal.

Locatia salonului Glamour: in alegerea si amenajarea locatiei am pus accent pe un amplasament central, dar discret, pe o amenajare personalizata si atentie la detalii.

Tarifele noastre se incadreaza in ceea ce numim politica de preturi corecte. Ce intelegem prin preturi corecte? Produse de calitate, servicii fara repros si siguranta ca va aflati in mainile unor profesionisti dedicati si motivati.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Glamour Salon Expert"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat