Gloria Jean’s Coffees in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Gloria Jean’s Coffees"

Noi, cei de la Gloria Jean’s Coffees ne dedicăm creării unei experiențe unice în domeniul cafelei pentru clienții noștri.

Înființată acum mai bine de 30 de ani, Gloria Jean’s Coffees a devenit o emblemă la nivel global cu peste 1000 de magazine în peste 40 de țări.

în calitatea noastră de specialiști în domeniul cafelei preparată manual, de la boabă de cafea până la ceașca, vă invităm să gustați pasiunea pentru care Gloria Jean’s Coffees este faimoasă:
• Noi cumpărăm doar boabele Arabica de cea mai bună calitate, alese și sortate manual
• în facilitățile noastre de preparare manuală a cafelei, noi preparăm amestecuri specifice mărcii noastre.
• Toți barista sunt pregătiți în mod profesional în cadrul unui program de clasă mondială de Pregătire a Barista.
• Suntem o companie cu conștiință socială, care își susține cu mândrie fermierii de pe plantațiile de cafea prin Rainforest Alliance, sponsorizand copiii fermierilor din Columbia și alte numeroase inițiative comunitare.

De mai bine de 30 de ani, Gloria Jean’s Coffees este cunoscută pentru cafeaua ei excepțională. Azi noi oferim consumatorului o gamă de peste 150 de produse incluzând băuturi espresso calde și reci, boabe proaspete de cafea premium, o selecție vastă de ceaiuri gourmet, produse de patiserie și cafea raportat la mărfuri.

Gloria Jean’s Coffees folosește numai boabe de cafea Arabica de cea mai bună calitate, culese manual-dintre care doar 2% corespund standardelor Gloria Jean’s Coffees.
Noi prăjim cu meticulozitate cafeaua conform standardelor, asigurându-ne că ai noștri clienți primesc aceeași ceașcă de cafea delicioasă în fiecare zi.

Gloria Jean’s Coffees este hotărâtă să ofere o experiență extraordinară în privința cafelei. Cu acest tel, Gourmet Coffee & Tea Shops Servicii S.A. a început să prezinte consumatorilor români o mare varietate de Cafea și Ceaiuri Gourmet din întreagă lumea.

Veniți să descoperiți cafeaua despre care n-ați știut până acum că vă place atât de mult. În coffee-shop-urile noastre mobilate elegant, noi vă oferim un ambient comfortabil unde vă puteți bucura de cafeaua preferată. Colecția de cafele Gloria Jean’s este, de asemenea, disponibilă pentru cine și le dorește acasă.
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gloria Jean’s Coffees"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat