GNC in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0784 21.12.13
Email:
afi@gnc.com.ro
Modifica date de contact

Descriere "GNC"

GNC este cea mai mare companie din lume din domeniul suplimentelor, devotată exclusiv în ajutarea îmbunătățirii calității vieții tuturor clienților săi.

Originar din SUA , GNC este în acest moment la 80 de ani de la lansare, lider mondial în domeniul suplimentelor nutritive. Este prezent în peste 60 de țări , având 8800 de magazine deschise.

Primul magazin s-a deschisin România în 2011, în București.
Gamă noastră este extrem de variată, având peste 500 de produse prezente în magazinele proprii.

GNC stabilește standardele în industria suplimentelor nutritive prin respectarea corectitudinii în alcatuirea fiecarui produs a cantităților declarate pe etichete și a calității tuturor ingredientelor folosite, atât că și puritate cât și că siguranță în utilizare și eficientă, toate acestea fiind corelate cu ultimele cercetări în domeniul suplimentelor nutritive.
La fel cum compania noastră s-a dezvoltat de-a lungul anilor și angajamentul asumat pentru o viață mai bună a fost respectat.

De la studii științifice și descoperirea de produse noi până la procedurile de producere și ambalare ale suplimentelor, pentru GNC este o onoare să-și asume o abordare riguroasă pentru asigurarea calității produselor noastre.

Angajamentul nostru legat de calitate este completat de interacțiunea cu clienții noștri atât în magazinele specializate cât și după achiziționarea suplimentelor promovate de GNC.
Categorie: Toate farmaciile
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "GNC"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat