Goldenpoint in Bucuresti Mall

4.3
3 voturi / 1 parere
Adresa:
Calea Vitan, nr. 55-59 Bucuresti
Telefon:
021 323.40.63
Web:
http://www.goldenpoint.ro/
Email:
goldenpoint.mall@omnimoda.ro
Modifica date de contact

Descriere "Goldenpoint"

Lanţul de magazine Goldenpoint reprezintă Golden Lady SpA, unul dintre cei mai mari producători de ciorapi din Europa. Gamele de produse se adresează doamnelor, domnilor şi copiilor şi includ cele mai prestigioase mărci de ciorapi, lenjerie şi costume de baie, cum ar fi: Philippe Matignon, SiSi, Omsa, Golden Lady, Hue şi Hue to Go. Acestea vin în două colecţii pe an, primăvară-vară şi toamnă-iarnă, plus două colecţii speciale: costume de baie în sezonul de vară şi o colecţie dedicată sărbătorilor de iarnă.
In magazinele goldenpoint se gasesc doua colectii pe an: primavara/vara si toamna/iarna, la care se adauga si o colectie de costume de baie. Mixul de produse cuprinde sosete, dresuri, lenjerie intima, bluze, din linia clasica si colectia de moda pentru femei, barbati si copii.
Modifica descrierea

Pareri despre "Goldenpoint" (1)

dany_bunny pe 19.06.2010 (01:12)

Foarte interesanta colectia de primavara/vara de anul acesta de la Goldenpoint - Bucuresti Mall. Vin mereu cu idei noi parca pentru a ne face mai grea alegerea. Am gasit si promotii care mi-au luat ochii imediat... si ceva bani de pe card. Daca nu-ti faci cumparaturile de lenjerie intima, dresuri si ciorapi din piata si vrei calitate, poti sa intri in magazinul asta.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Goldenpoint"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat