Gradinita de copii nr. 178 "Flori de Tei"

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Iancu Jianu nr. 26 Bucuresti
Telefon:
021 423.40.65
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita de copii nr. 178 "Flori de Tei""

Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita de copii nr. 178 "Flori de Tei"" (2)

Roxana pe 09.10.2015 (13:42)

Gradinita este destul de bine dotata, are educatoare bine pregatite.

Pacat de aspectele pozitive, deoarece are o directoare terorista care creeaza in gradinita o atmosfera tensionata impunand un regim de armata. Copiii care nu ajung pana la ora 8:15 nu mai sunt primiti in gradinita, portarii (platiti tot din banii parintilor!!!) fiind obligati sa inchida portile si sa nu mai permita accesul copiilor. Nu am auzit la nicio alta gradinita din Bucuresti despre o asemenea regula stupida...
Nu are o sala separata pentru a se lua masa. Copiii invata, se joaca, mananca, dorm in aceeasi sala de clasa. Paturile sunt insuficiente, astfel ca se ajunge la situatii in care 2 copii trebuie sa doarma in acelasi pat.

elena pe 14.10.2015 (13:37)

Buna ziua,numele meu este Elena,gradinita e foarte buna,chiar daca exista un tiran cum spun altii.La serviciu daca mergem ce ne fac sefii?Ne scad din salariu.Asa cum multi parinti isi pot aduce copiii pana in ora 8 si un sfert,mi se pare normal ca si restul sa faca un efort.NOI parintii avem pretentii dar sa dam si noi nu mai putem,avem pretentii dar obligatii nu.Pana in momentul de fata nu pot reprosa absolut nimic.Fata mea este foarte incantata,dimineata cand se trezeste ma intreaba daca mergem la doamna si la copii.Daca nu i-ar fii placut nu mai dorea sa mearga la gradinita.CHIAR ARE CE INVATA DE LA ACESTE DOAMNE EDUCATOARE minunate.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita de copii nr. 178 "Flori de Tei""

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat