Gradinita de copii nr. 201

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Str. Sergent Dridu Georgescu nr 2 Bucuresti
Telefon:
021 250.21.97
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita de copii nr. 201"

Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita de copii nr. 201" (3)

Nicoleta Botez pe 08.06.2010 (14:19)

Nici nu stiu cum sa incep si despre ce sa va povestesc mai intai. O sa incep cu gradinita - a fost renovata si extinsa anul trecut prin construirea unui corp nou. Noi invatam in aripa noua unde totul este impecabil: sala de clasa, toalete, bucatarie, dormitor. Totul este nou, fiecare are patutul lui cu lenjerie cu personaje Disney, in sala de clasa au tot felul de jucarii si jocuri educative. Ce ma incanta f. tare este ca au sali speciale pt. optionale (calculator, pictura, muzica, dans). Au si sala de festivitati pentru evenimente. Totul straluceste de curatenie - nota 10. Acum sa va povestesc despre personal : este amabil, zambitor in fiecare zi si mai ales preocupat de fiecare copil in parte (si ma refer aici la tot personalul gradinitei). Iar despre educatoare nu am cuvinte sa va descriu cum este cu copiii: blanda ca o mama, severa in ceea ce priveste invatatura, grijulie, nu face diferente intre copii, ii ajuta si invata exact cum am face-o fiecare dintre noi, le indruma pasii spre activitati la care au talent, nici nu va pot descrie ce educatoare au. Si, ca sa va spun si mai multe, a fost si educatoarea mea cand eram copil si mi-am dorit ca si fetita mea sa aiba parte de ceea ce am avut si eu. Este o adevarata profesionista si un om cu suflet de aur. Nota 10 cu felicitari din partea mea. Si acum sa va spun despre activitatile pe care le fac. Nu trece o zi fara sa invete o poezie (in romana sau engleza), un cantecel sau ceva nou. In fiecare zi asimileaza noi cunostinte. Nu pot sa va descriu cum a fost serbarea lor la engleza si dans, cate lucruri noi au invatat si cum s-au dezvoltat in acest an. Sa va mai povestesc si despre domana directoare, profesoara de engleza sau de dans? Cred ca deja v-ati facut o impresie despre gradinita si personalul ei, asa ca nu mai are rost. As mai avea multe de spus...Si nu, nu fac reclama, sunt doar un parinte care isi spune punctul de vedere si care este foarte multumit de gradinita aleasa.
Este SINGURA GRADINITA unde mi-as dori sa am inscrisi copiii, caci da - imi voi inscrie tot aici si gemenii care acum au 2 ani si da - sper sa avem acceasi educatoare pe care am avut-o si eu si o are si fetita mea.
Tineti-o tot asa!!!! Bravo gradinita Clopotel!!!

zarzarica florica pe 11.06.2013 (00:12)

Eu personal am doi nepoti la aceasta gradinita si sunt foarte multumită.
din toamna anului 2012 s-au montat paturi noi si in cladirea veche. Dar nu asta contează clădirea nouă, clădirea veche ci cadrul didactic. Dacă cadrul didactic are dăruire pentru profesie, copilul prinde drag de educatoare şi despărţirea este mult mai grea. Noi avem o doamnă la grupă este pâinea lui Dumnezeu şi face în aşa fel să-l împace şi pe cel bogat dar şi pe cel sărac, alege linia de mijloc unde este greu de cele mai multe ori.Are dăruire, este foarte pricepută, creativă, generoasă cu noi toţi părinţii, grijulie cu copiii noştri, fermă la învăţătură, ba chiar dumneaei ne-a cusut costume copiilor in iarna si acum ne-a cusut alte costume copiilor noştri pentru serbare, atât de mult îşi iubeşte grupa de copii. Păcat că ne despărţim de scumpa noastră doamnă care ne-a ajutat cu atâtea. Merită să fie apreciată o astfel de doamnă şi să preia o altă grupă de pitici pentru că este pricepută şi ştie să le formeze cu uşurinţă deprinderile. FELICITĂRI DOAMNA NOASTRĂ EDUCATOARE!

nu îmi place că în clădirea nouă sunt doamne pensionare care pare să nu aibă răbdare cu copiii.
eu nu am nimic personal cu ele dar să mai sta acasă dacă tot nu au răbdare şi nici aspect plăcut.
îmi pare rău pentru o astfel de remarcă dar prefer să fiu sinceră decât alt cumva.........
copiii sunt atraşi de doamne tinere, blânde, pricepute.
nu vreau să supăr dar asta e!

Ana Maria pe 26.08.2014 (13:33)

Multumim frumos pentru pareri! Sunt foarte bine primite. Ati putea va rog sa ne recomandati o educatoare la aceasta gradinita. Daca nu va deranjeaza sa ne recomandati, aceasta este adresa mea de mail: crys_i@yahoo.com.
Multumim frumos,
Ana-Maria

Comenteaza
laura pe 17.06.2020 (15:40)

este foarte bine organizata si doamnele educatoare sunt de nota 1000. baiatul meu este ka grupa doamnei adriana care .... nu am cuvinte cat de mult o iubesc copii.Va spun din experienta ducandu ma intr o excursie cu clasa si dansa! iar doamna directoare ... cuvinte de lauda multe !!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita de copii nr. 201"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat