Gradinita de copii Nr. 203

3.5
2 voturi / 6 pareri
Adresa:
Str. C.A. Rosetti Nr. Bucuresti
Telefon:
021 212.18.04
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita de copii Nr. 203"

Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita de copii Nr. 203" (6)

Arthemis09 pe 09.06.2010 (23:30)

Locatia este OK, este si pazita. Gradinita este spatioasa, dar d-na director nu-ti accepta dosarul fara spaga! Traim in Romania, nu?

maria pe 08.07.2010 (11:23)

Eu mi-am inscris copilul la aceasta gradinita fara nici o spaga, au fost admise toate dosarele, cu toate ca locurile erau mai putine.Poate ai vrut sa iti inscrii copilul dupa perioada de inscrieri si ti-a spus ca nu se poate si crezi ca numai cu spaga poti rezolva. Nu este corect , trebuia sa te interesezi care este perioada de inscrieri , aduceai dosarul si aveai loc. Eu am inscris copilul la doua gradinite si la ambele a fost admis fara spaga. Am optat pentru Gradinita nr. 203 . Si deja am cunoscut-o si pe viitoarea educatoare .

Magda M pe 29.03.2011 (16:21)

Draga Maria,

Poate imi explici cum de la informarea despre aceasta gradinita (cu vreo 6 luni inainte de inceperea noului an) d-na directoare mi-a sugerat tot soiul de sponsorizari si contributii. Una e sa iti inmaneze un formular cu mentiuni de sponsorizare unde nu apare natura obligatorie si alta e discutia.

Iar comentariile de aici sunt "minunate". Imi este destul de clar cine le face. Care parinte responsabil (mai ales roman) are numai cuvinte de lauda? Care parinte ar incepe cu d-na directoare (nu cumva ar fi trebuit sa inceapa cu d-na educatoare sau bietii parinti sunt conectati mai degraba la d-na directoare decat la educatoare)?

Ceva despre trafic? In sensul poluarii fonice si olfactive? Nuuu, totul este minunat!

Comenteaza
JanaM pe 09.06.2010 (23:52)

Imi place foarte mult cum sunt ingrijiti copiii la aceasta gradinita. Sunt foarte atente cu cei mici, ii invata sa vorbeasca frumos, sa picteze. Nepotica a venit si mi-a aratat chiar ieri ce a invatat-o doamna educatoare. Am ramas foarte surprinsa ca a desenat chiar ea un copacel, soarele, norii si 2 copii si are numai 3 anisori si jumatate.

GINA BRINZARU pe 11.03.2011 (14:36)

Imi place absolut totul in aceasta gradinita unde mi-am inscris copilul acum 2 ani fara spaga .Doamna directoare,doamnele educatoare si doamnele infirmiere sunt extraordinare.Copilul mi-a spus ca mancarea este foarte buna .Sunt foarte multumita fara sa exagerez.

Nu exista ceva care sa nu-mi placa .

adelina baitan pe 27.05.2011 (13:09)

Mai avem putin si terminam grupa pregatitoare. Le multumim din suflet Doamnelor educatoare Mimi si Adriana. Pentru fetita noastra, aceste doamne inseamna foarte mult, datorita faptului, ca intotdeauna au reusit sa le arate acestor copii multa iubire si dragoste, sa le formeze un bagaj de cunostiinta consistent, sa ii formeze pentru viitoarea etapa ELEVI.
Multumim Domnelor!
Parintii Anei B

Faptul ca in vacantele din timpul semestrelor nu a fost deschisa gradinita.

Andreea Niculescu pe 16.06.2011 (13:58)

Gradinita foarte buna, renovata, totul este curat. In ccea ce priveste accesul, este o problema sa gasesti un loc de parcare.
Doamnele educatoare (Stela si Mirela) se implica, se fac iesiri la teatru, excursii, tot felul de activitati care ii incanta pe copii
Mancarea se gateste in gradinita, este foarte variata si intotdeauna proaspata. Fetita mea o apreciaza.
Gradinita are curte si loc de joaca.
Referitor la comentariile anterioare, nu am dat spaga niciodata. Doar obisnuitele cadouri de 8 martie si Craciun, care nu pot fi numite spaga si pe care oricum nu ni le-a cerut nimeni, le-am dat noi.

Optionalele sunt putine (dans, calculator, engleza). Engleza este OK, dar dansul mai mult nu se face. Pacat.
Locul de joaca este nerenovat si dupa parerea mea cam periculos (bare metalicde de catarat, betob pe jos).

Adina Somesan pe 03.10.2011 (10:24)

Gradinita este curata, mare si pare recent renovata. Doamnele educatoare mi-au facut o impresie foarte buna, sunt implicate in ceea ce fac, par motivate, sper sa mi se pastreze primele impresii care sunt foarte bune.
Mancarea se gateste in gradinita, este variata si buna, dar din pacate, 90% pe baza de carne de pui/pasare.

Este o mare problema cu traficul in zona si cu locurile de parcare, desi in fata gradinitei este parcare, locurile sunt ocupate din zori pana seara.
In lista de optionale la gradinita apar engleza si germana. Cred ca multi dintre copii vor continua cu scoala 19, care este chiar langa gradinita, insa acolo se fac engleza si franceza.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita de copii Nr. 203"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat