Gradinita de copii nr. 269

0.0
0 voturi / 7 pareri
Adresa:
Str. C-tin Miculescu nr. 12 Bucuresti
Telefon:
021 335.45.44
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita de copii nr. 269"

Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita de copii nr. 269" (7)

PARINTE pe 12.01.2011 (14:42)

Educatoarele se implica in procesul educativ, copiii se simt bine in prezenta lor.
Personalul de ingrijire a copiilor este atent la nevoile acestora.
Igiena pare sa fie respectata.

Spatiile sunt mult prea mici pentru nr. de copii inscrisi la grupa.
Au activitati care se desfasoara in holul gradinitei.
Au o curte foarte mare si frumos amenajata, insa educatoarele nu scot niciodata copiii in curte la joaca.
Stau destul de prost la capitolul grija pentru sanatatea copiilor.

un parinte pe 24.02.2011 (14:39)

Copilul meu a frecventat aceasta gradinita 4 ani. In prezent este elev in clasa I cu rezultate deosebite. Am pastrat legatura si cu fostii colegi de grupa ai caror parinti imi impartasesc opinia.
In holul gradinitei se sustin serbarile de Craciun si spectacolele. Vara trecuta serbarea de sfarsit de an scolar s-a desfasurat in curtea gradinitei.
Copiii se joaca in curtea gradinitei cand vremea este favorabila si beneficiaza de aparate de joaca.

Multi copii inscrisi la grupa.

PREDA ELENA pe 16.03.2012 (10:25)

eu am avut fatita cea mare acolo Preda Andreea Bianca si am fost foarte multumita de absolut tot si acum intentionez sa o inscriu si pe cea mica tot aici la 269. Educatoarele de acolo sunt cadre cu inalta pregatire si cu o maaare rabdare. Fetita care a frecventat gradi este acum premianta ( I ). A avut un an educatoare chiar pe doamna directoare Zaharia si acum si-o mai aminteste si imi spune sa o duc pe sora ei tot la doamna Zaharia. Doamnele educatoare Victoria, Alina, Oana sunt exceptionale. Bravo gradinitei 269 ,doamnei directoare Zaharia si intregului colectiv inclusiv doamnelor de la bucatarie.

--------

mihaella pe 17.01.2013 (09:26)

spune cineva si despre dna.Directoare???care nu da niciodata chitanta pe plata lunara ??si ca parintii platesc lunar cate 20 lei pt paza??v/ati pus vreodata intrebarea cati banii se strang numai din asta ,??de ec gradinita nu are un contract cu o firma de paza cum de altfel au toate gradinitele de stat, acestea fiind platite de catre stat???

Pusdrea Ionela pe 21.08.2013 (15:24)

Nu stiu la ce gradinita ati auzit ca sunt platite contractele de paza dar eu nu am auzit, toate mamicile spun ca platesc paza suplimetar. Iar chitanta se da de fiecare data.

kleo pe 13.09.2013 (11:00)

Stimata dna.Pusdrea Ionela , poate nu sunteti informata bine, dar fiecare gradinita de stat are angajata o firma de paza care o plateste Primaria de Sector, nu PARINTELE!!!+ca mai suntem obligati sa platim si cate 100 lei FONDUL ANUAL AL GARDINITEI!SPECIFIC CA sunT APROX 15 CLASE a cate aprox 25-30 copii in grupa, binenteles si acestia FARA FACTURA!Ma intreb oare ce buget are aceasta gradinita, de noi ca parinti platim abosolut tot:paza, apa, fondul gradinitei etc...

Pusdrea Ionela pe 12.12.2013 (11:12)

Doamna Kleo, va spun ca sunt foarte bine informata. Am intrebat la mai multe gradinite si paza se plateste separat( stiu asta de la 3 gradinite )in plus paza nu este suportata de catre primarie de foarte multi ani chiar si nepotul meu care acum are 14 ani platea paza separat. In plus daca dumneavoastra doriti sa asigurati copilului apa de la robinet intr'adevar suportata de primarie ca si cost este problema dumneavoastra. Si inca ceva nu cred ca v-a obligat cineva sa platiti cei 100 ron despre care spuneti ca sunt fondul gradinitei. Nu vreau sa ma mai bag in discutii fara rost, mi-am spus parerea . Ideea este ca eu sunt multumita de gradinita si investesc cat este nevoie pentru educatia copilului meu.

amy pe 25.09.2014 (11:17)

Draga Doamna, va asigur ca paza este platita de primaria de sector si chiar se lauda Domnul Primar Vanghelie cu aceasta.
De asemenea, va rog sa credeti ca oricum apa pe care o platim este de la robinet, filtrata cu aparate Fantana iar factura lunara pentru chiria acestor aparate nu depaseste 250 ron pe luna pentru toata gradinita, ori faceti va rog socoteala cat raman di 10 ron pe luna de la fiecare copil pentru apa.
In plus aceasta gradinita are mai mereu evenimente legate de siguranta copiilor care sunt lasati nesupravegheati, gen capete sparte, maini si picioare rupte, bataie intre copii...... Eu am vazut de doua ori ambulanta la aceasta gradinita si nu am aflat de ea decat in aprilie anul acesta. Va rog sa mai luati apararea Doamnei Director.............in aceste conditii

Comenteaza
mihaella pe 17.01.2013 (09:31)

sa specific..ca am avut fetita in aceasta gradinita akum 1 an, am fost intardevar multumita cum s-a ocupat de fetita..nu am ce reprosa educatoarelor!felicitari in aceasta privinta!tot respectul!, dar, treziti-va dragi parinti..eu stiu si akum din surse sigure ca nici akum nu se da chitanta..de ce oare??eu stiu ca la alte gradinite se taie chitante pe loc..si asa mi se pare normal.!pana la urma si noi muncim..nu ne "pica banii din cer" si platim si impozite, etc...

Ionela S. pe 12.06.2014 (12:19)

si eu am copilul la Gradinita 269 si nu am primit in 10 luni de zile decat 1 chita Adica in noiembrie 2013 am prinit chitanta emisa in 26.09.2013 pentru hrana septembrie, desi banii mi-au fost incasati in iunie 2013 ( cu o mare anticipatie)

Comenteaza
bili pe 07.03.2013 (13:36)

imi place personalul, gradinita

d-na directoare nu da chitante niciodata, ne pune la platea pazei lunare 20 lei de copil, apa 10/luna, "optional" care este obligatoriu 40 lei pe luna, cu hrana cu tot ajungem la 343lei /luna, 13 lei hrana nu mai punem, poate au mancare mai buna fata de cele cu 10,12lei/luna, ne apropiem vertiginos de preturile unei gradinite particulare.

oana pe 23.05.2013 (12:14)

bili poate nu stii cat costa o gradi particulara dar sigur nu te apropii cu suma de mai sus de una particulara, cea mai ieftina ajunge undeva la 1000 lei .
si eu as dorii sa-mi duc fetita la aceasta gradinita, dar nu stiu daca primesc si copilasi mai mici de 3 ani, daca ma poate ajuta cineva astept raspuns.
a si in legatura cu directoarea ca nu taie chitanta, asta sa fie paguba pe luna dar macar sa fie ingrijita cum trebuie

IONELA pe 21.08.2013 (15:28)

sunt de acord cu tine oana. Eu am baiatul la o gradi particulara si diferenta este intr-adevar mare.

Claudia pe 11.01.2014 (02:21)

Oana, daca nu vineprea tarziu raspunsul meu, te sfatuiesc din suflet sa mergi si sa vb direct cu d-na directoare. Este o femeie intelegatoare si binevoitoare. Daca fetita ta se descurca in sensul ca ati renuntat la pampers si vb cat de cat, o primeste fara probleme. Vb direct cu dansa si ai sa vezi ca te ajuta cu placere si nu cu interes neaparat. Eu recomand aceasta gradinita din toate punctele de vedere. Cadre didactice foarte bine pregatite, numai titulare (asta inseamna mult). Iar in ceea ce priveste chitanta, dc nu cereti dragele mele chitanta daca tot conteaza asa mult ptr voi???? Ptr mine este mai important sa fiu multumita de conditii, mancare, ingrijire si mai ales de cadrul didactic, decat daca imi da sau nu chitanta.

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita de copii nr. 269"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat