Gradinita particulara Butterfly - Pipera

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Stefan cel Mare nr. 35 Reper: Zona rezidentiala Pipera – Tunari (Colt cu Drumul Potcoavei) Bucuresti
Telefon:
0722 17.43.48, 021 352.47.04
Web:
http://www.gradinitabutterfly.ro
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita particulara Butterfly - Pipera"

Succesul Gradinitei Butterfly se bazeaza pe o echipa de profesionisti, care sunt dedicati copiilor in totalitate, incurajandu-le cu caldura primii pasi, atat de importanti pentru viitorul lor ca scolari si mai apoi ca adulti.

Echipa gradinitei este formata din: educatoare cu experientta si studii de specialitate vorbitoare de limba engleza / germana, profesori de specialitate pentru materiile optionale, asistenta medicala, specialisti colaboratori (consultant educational, medic, psiholog, logoped) si personal auxiliar.

Imbinarea programei scolare aprobate de MEC cu activitati educationale suplimentare (limba engleza / germana intensiv, activitati practice si de indemanare, educatie rutiera / sanitara, vizite si excursii tematice etc.) contribuie cu succes la dezvoltarea precoce a copiilor prescolari si anteprescolari din punct de vedere afectiv, psihomotric si social.

Gradinita este acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii - Comisia Nationala de Evaluare si Acreditare a Invatamantului Preuniversitar.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Butterfly - Pipera"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat