Gradinita particulara Conil Kindergarten - 13 Septembrie

0.0
0 voturi / 20 pareri
Adresa:
Str. Ioan Nonna Otescu, nr.2 Bucuresti
Telefon:
0721 91.40.34, 0726 32.23.02
Web:
http://www.conilkindergarten.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Conil Kindergarten - 13 Septembrie"

7.30-13.30 - program scurt
7.30-18.00 - program lung Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Conil Kindergarten - 13 Septembrie"

Misiunea noastra, a celor de la gradinita Conil este aceea de a fi partea cheie a angrenajului format din familie si societate ce slefuiesc in fiecare zi educatia si personalitatea prescolarului si scolarului mic.

Viziunea echipei Conil Kindergarten este aceea ca performantele si viitorul educational al copiilor vor aparea numai prin dedicarea adultilor si acest lucru dorim sa il facem noi pentru copiii inscrisi la gradinita si after school-ul Conil.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati pentru a va convinge ca tot ceea ce veti intalni la gradinita si after school-ul Conil din Bucuresti, sector 5, este dedicat in exclusivitate copilului, educarii si slefuirii lui. Spatiul generos si cadrul familial creat de echipa de la gradinita Conil creaza copiilor ce ne trec pragul un echilibru si un mediu propice deschiderii catre invatare, cunoastere si joaca.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita particulara Conil Kindergarten - 13 Septembrie" (20)

Delia pe 04.05.2010 (14:54)

Felicit echipa de la CONIL pentru profesionalism !

andra pe 16.07.2013 (21:17)

cum puteti sa laudati sediul din calea 13 septembrie care afost condus de analfabaeta care se cheama mariana ion,si un ingrijitor dorina anghel care injura ca un bijar intr-o gradinita particulara ,plus ca ne mintea pe fata,de parca noi eram niste babe proaste si nu aveam vreo idee ce se intampla in mahala de conil sediul 2 sper ca nu o mai au angajata pe mariana ion ,dorina anghel la niciunul dintre sedii.

maria pe 19.07.2013 (17:28)

Da, este adevrat gradinta conil ne vinde gogosi in momentul in care a sustinut ca mariana ion si-a dat titularizare anul asta in februarie la stat cand es se sustine acum pe dta de 30 iulie, este rusinos sa minti un parinte in halul asta , dar ma rog , la romani e primil loc minciuna si prostia, dar numai tine ,ca de , ne-am destepta si noi , nu vreau sa denigrez pe nimeni, nu imi plac minciunile si nici prostia nu imi place,analfabeti nu imi plac angajati in gradinte particulare,birjari care injura de mama focului.

Comenteaza
Maria pe 12.05.2010 (12:46)

Sunt foarte multumita ! Intreaga echipa - nota 10.
Maria, mama Ioanei

Andra pe 14.05.2010 (15:58)

O alternativa viabila si profesionista la invatamantul prescolar de stat, incorsetat in niste reguli stupide si absurde.
Sunt foarte multumita !

snicol24 pe 10.06.2010 (13:46)

Din toamna imi voi duce baietelul de 2 ani acolo. Arata destul de bine si am aflat ca educatoarele sunt foarte ok. Stau in sectorul 5 si din pacate nu sunt foarte multe gradinite particulare.

Corina pe 17.06.2010 (16:14)

Si eu am copilul la CONIL si sunt foarte multumita. Sunt foarte transparenti cu ceea ce se intampla acolo si astea este un lucru f importanmt pentru mine. Exista o comunicare excelenta cu cadrele didactice si ceea ce este foarte bine este ca au si after school deci o continuitate pt copiii care absolva gradi. Sunt ffff multumita si recomand cu drag !
:-) :-) :-)

Corina Zetea

Denisa pe 01.07.2010 (14:21)

Multumim Miss Mariana si Miss Gabi pentru tot ceea ce faceti cu copiii nostri. Suntem o familie fericita pentru ca am ales serviciile oferite de CONIL.
Recoamndam !
Fam. Coman

Marina Cerchez pe 29.07.2010 (12:16)

Cred ca tot ceea ce am intalnit la CONIL Kindergarten 13 Septembrie m-a impresionat placut. Sunt fericita ca am inscris copilul aici. Vad in fiecare zi cu ajutorul blogului lor de info tot ceea ce se intampla in gradi, programele noi si meniul saptamana. FOARTE OK. RECOMAND CU DRAG !

Delia Demian pe 06.09.2010 (21:31)

In primul rnad zambetele tuturor persoanelor cu care am intrat in contact.Apoi, deschiderea si transparenta totala cu privre la ceea ce este bun sau mai putin bun la ei.
Obiectivi si sinceri. M-au convins !
Delia, mama Mariei.

ana pe 19.05.2012 (17:24)

nu mi- a placut personalul de acolo si limbajul inadecvat pentru o gradinita particulara ,consider ca personalul trebuie schimbat.

anda pe 04.06.2012 (16:59)

doamna ana are dreptate, cantitatile de mancare sunt infime ,limbajul lor este cel specific tiganilor ,iar cea care este denumita director educational foloseste dezacorduri de toata frumusetea,nu stiu cum cineva poate numi un astfel de director educational ,oare autoritatile nu ar trebui seszizate in aceasta privinta atata timp cat personalul nu vorbeste corect gramatica limbii romane ,iar noua ne cer milioane pe luna pentru o educatie inadecvata copiiilor nostri,ma refer la gradinita conil din calea 13 septembrie si eu sper ,sa posteze si alte mamici ceea ce au vazut acolo cu ochiul liber neregulile de acolo.

mariana pe 26.09.2012 (18:58)

nimic nu mi-a placut.

Limbajul inadecvat specificat de mamicile de mai sus si in primul rand directorul educational este o analfabeta,nu stiu cum poti sa te lauzi cu o asemenea directoare si cu un asemenea personal care foloseste expresii gen;fa; du-te in p;;;mea si asa mai departe ,mancarea este batjocora ,mint de ingheata apele daca ai probleme cu copilul tau il doare stomacul sau tuseste .

Paula pe 17.10.2012 (17:59)

Pentru Mariana, Ana si Anda: Ma surprinde ceea ce spuneti, o sa fiu mai atenta, dar copilul meu de fiecare data cand il preiau este incantat de gradinita. Acasa nu vorbeste urat ceea ce ma face sa cred ca la gradinita NU se vorbeste asa, deoarece , dupa cum bine stiti, copiii imita. Ma mira f. tare ce aud. Tin legatura si cu alte mamici si nu am auzit pe nimeni sa reclame ceva. Sunteti sigura ca este vorba de Conil ? Directoarea este una dintre cele mai vechi educatoare, pe care am cunoscut-o la sediul din Cotroceni. Multumesc pentru informatii - am sa incerc sa verific.

Popa Ioana pe 22.03.2013 (17:27)

Buna ziua,
Sunt mamica unui baietel de 2 ani si jumatate. Doresc sa il inscriu la gradi. Am vizitat mai multe gradinite din zona Cotroceni. Fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje.
M-am oprit insa la Conil, deoarece m-a impresionat doamna educatoare. Am gasit acolo un mediu cald, primitor - baiatul meu s-a lipit foarte repede de Miss si chiar a stat in clasa cu copiii cat eu am discutat cu d-na manager.
Incepem gradinita de luni. Sper sa fie o alegere buna.

mariana pe 28.03.2013 (22:13)

este adevarat ce aus pus mamicile de spre limbajul inadecvat ,poate au primit foarte multe obesrvatii din cauza asta si au grija in perioada in care mi-am inscris copilul se vorbea asa stiu ca ingrijitorul Dorina ANGHEL injura de mama focului am facut obsevatii patroanei de neumarate ori nu a facut nimic poate patroanei ii plac imjuraturile unor tigani ,din cate stiu acest ingrijitor este tigan ,ce pretentii sa am de el dar macar sa nu injure ca la usa cortului intr-o gradinita particulara,marina ion este o mincinoasa fara pereche nici nu stiu cum a putut sa termine o facultate pentru ca nu stie sa scrie corect ,posta numai aiureli ,i sediul din calea 13 septembrie dezastru a fost ,iar laudele astea nu mi se adevarate ,pentru ca sediul nu este dotat,mancare proasta,la copil mic dadea crewsti de pui,varza,parizer,prajeli,dulciuri cumparate din comert.

maria pe 11.04.2013 (20:52)

este adevarat ce spune mamica de mai sus numai ca cu copilul meu s-a intmplat sa se loveasca la cap ma ro g afacut cucui iar mariana ion ma plasa de la o educatoare la alta ,vroia sa dea vine pe ele,dar unde era ? de ce isi supraveghea elevii ,da ma rog ,asta nu
este o atitudine normala a unui om de 40 de ani si mintea de mama focului , mncarea foarte proasta,da este adevarat despre ingrijitorul dorina anghel era toata ziua numai cu p- in gura ,normal directoare mariana ion nu ar fii trebuit sa mai existe anngajata la aceasta instiutuie ,de la sediul 13 septembrie este mutata la sediul din ghencea isi mai deschis astia alt sediu o muta la alt sediu ,nu inteleg, ca oriunde o muta tot greseli de gramtica face ,tot aroganta si mincinoasa este ,cu studii sau fara mi mi-a lasat un gust amar ca poti numi unastfel de om director ,ca poti sa ai un angajat care vorbeste cu p .mea intr-o gradinita ,iar noi nestiutori,platim ca prostii zeci de milioane pe luna pentru o educatie adecvata copiluli tau dar de fapt primesc o educatie de mahala,manacare proasta,dupa somn primesc dulciuri ,nu fructe cum este normal,sau orez cu lapte primesc dulciuri din comert in perioada in care am avut coipul inscris caolo asa s-a intamplat ,acum poate s-a schimbat ceva nu stiu ,oricum nu recomnad gradinta conil nimanui mai ales daca ingrijitorul este dorina anghel ,mariana ion director sau ingrijitor sau ce mama naibii o fii asta ,ruda patronului.

Stancu Emil pe 03.07.2017 (10:46)

Buna ziua, numele meu este Stancu Emil fotograf profesionist pentru gradinita si serbari. Daca va ocupati cu evenimente pentru copii si doriti o imagine buna, sunt dispus sa colaboram pe termen lung. Va las aici portofoliul meu de fotografii (gradinita & serbari) . http://stancuemil.weebly.com/fotograf-gradinita.html http://stancuemil.weebly.com/fotograf-serbari.html . Pretul este de 100 de lei pe ora, la cererea parintilor ma pot ocupa si de imprimarea fotografiilor pe CD/DVD, costul acestora este de 10 lei. Astept cu drag sa colaboram la 0731 948 950 , sunt disponibil si pentru locurile de joaca din bucuresti si alte locati.Daca este nevoie, va pot pune la dispozitie firma care , poate aduce animatori pentru copii, ursitoare, baloane, pictura pe fata etc.

Comenteaza
MARIA pe 11.04.2013 (20:59)

imicer scuze pentru greseli calculatorul meu este virusat si nu pot sa controlez tastataura . vroiam sa punctez unde era mariana ion cand copilul meu s_a lovit la cap? nu aruncand vina pe altcineva este o soultie ,nu stiu unde era ea de s-a lovit in halul acela copilul meu a venit cu cucui foarte mare acasa ,sa nu zic ca era numai pe luate mariana ion ,iar ingrijitoarele numai cadouri vroiau dar de copiii nu aveau grija de loc ,halal gradinita,halal ingrijitori,halal,director.

nadine pe 11.07.2013 (21:14)

este adevart ,ce spun mamaicile referitor la aspectele negative ale gardintei CONIl,plus ca nu imi palc minciunile sustin ca au dat titulariazarea la stat anul asta in februarie ,cand ea de abia acum se sustine este strigator la cer sa afirmi asa ceva , suntem parinti, avem copiii ,dar nu suntem prosti.

marai pe 15.07.2013 (18:30)

Da,este desgustator sa minti in halul asta un parinte ,cand eu sunt cadru didactic si psihopedagog,si stiu cand se da titulariazarea ,ma rog ,nu cred ca trebuie sa fii cadru didactic ,ca sa cunosti faptul ca ea se sustine in iulie in fiecare an,da ma rog,patroana ne crede probabil prosti,stiu ca e greu sa ridici o afacere dar sa ma faci pe mine prost ,sa tii un angahat ca dorina anghel cu p- in gura toata ziua si nici mariana ion nu este departe de dorina anghel ar trebui sa faca un concurs pentru injuraturi,sa-mi pui un director educational analfabet,mai sa fiesi sa minti in halul asta legat de studiile lor ,mai bine va tineti gura inchisa.

andra pe 16.07.2013 (15:58)

da ,este rusinos sa minti in halul asta, ii dau dreptatae lui marai dar pentru doamna paula sa stiti ca este adevrat ce s-a spus despre mariana ion si dorina anghel,copiul meu a venit cu ditmaiul cucuil acasa ,fara sa mi se dea vreo explicatie,doar minciuni mi s-au spus si am fost plasata de la o educatoare la alta eu stiu ca ea a fost de vina.

ion pe 21.07.2014 (16:33)

Adevarul ca mariana ion nu are ce cauta in gradinita, injura caun birjar ,patronul poata sa-i ia aparare dar pe mine ca client ma pierzi , aici ,parintele comanda nu mariana ion nu patronul eu ca parinte daca nu te aleg tu nu mai existi,vrei sa existi ia masuri cu mariana ion,dorina anghel,da-le afara ,anganjeaza oameni responsabili si atunci nu o sa mai ai reclamatii,angajezi oameni gen mariana ion,dorina,anghel,atunci o sa ai reclamatii,nu vreau sa denigrez pe nimeni dar sa fii luat drept idiot ,e strigator la cer ,da e adevarta mariana ion a fost in sediul2 ,apoi ,a fost mutata in sediul 3 .

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Conil Kindergarten - 13 Septembrie"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat