Gradinita particulara Die Biene Maja

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Str. Garlei nr. 78 Reper: Cartierul Baneasa, in spatele Antenei 1 Bucuresti
Telefon:
0723 36.16.97
Fax:
031 816.60.00
Web:
http://www.bienemaja.ro
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Die Biene Maja"

8:00 – 18:00 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Die Biene Maja"

Gradinita germana cu program prelungit, Die Biene Maja (Albinuta Maja) va asteapta cu portile deschise!
Aflata intr-o zona deosebita a Bucurestiului, foarte linistita si frumoasa, in cartierul Baneasa, pe malul unui lac, gradinita pune la dispozitia copiilor o casa spatioasa, de 380 mp, si o curte imensa.

Educatoarele noastre sunt vorbitoare de limba germana materna, predarea urmand a se face exclusiv in limba germana. Programa va respecta principiile stabilite de Ministerul Invatamantului, ghidandu-se insa si dupa cele aplicate in sistemul educational german si austriac. Nu ne vom axa pe volum ci pe predate diferentiata, individuala. Grupele de mici dimensiuni ne vor permite sa ne ocupam de fiecare copil in parte, sa-i urmarim evolutia pe care sa o comunicam cu regularitate parintilor. Ne dorim sa descoperim, sa cultivam acele aptitudini si inclinatii ale copilului care fac din fiecare un omulet unic.

Vor fi 3 grupe, fiecare beneficiind de o sala de clasa, dormitor si baie dedicate. Mobilierul si jucariile sunt de cea mai buna calitate, importate in mare parte din Germania si Franta. Ne plac in special jucariile din lemn si alte materiale prietenoase.
Mancarea se va pregati zilnic, in bucataria proprie de catre doua doamne pricepute. Mancam impreuna micul dejun, masa de fructe, pranzul si gustarea de dupa-amiaza.
Noi am inceput aventura de descoperire a limbii germane in joaca, la gradinita germana, acum mai bine de 25 de ani. In timp s-a dovedit a fi fost cea mai buna investitie facuta de parintii nostri. E o limba grea, dar frumoasa, a carei cunoastere iti antreneaza mintea, iti modeleaza caracterul si iti pune "pe tava" o meserie in sine. Copiii nostri o vor invata aici, la "Biene Maja", unde ne-am dori sa va avem colegi.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita particulara Die Biene Maja" (1)

mihamc pe 12.06.2010 (11:37)

Am inscris copilul la aceasta gradinita. Mi-a inspirat incredere faptul ca directoarea gradinitei are copilul in gradinita si si ca bucatarul de asemnea are copilul in gradinita. toate materialele sunt aduse din Germania, educatoarele sunt OK. Copilul meu se simte foarte bine si sa acomodat foarte repede.

Lili Gheorghe pe 28.03.2012 (10:42)

Buna ziua doamna Mihaela. Imi pare sincer rau ca nu am acceptat sa ma angajez la gradinita dumneavoastra, poate ii era mai bine si copilului meu si mie. O zi placuta va doresc, la revedere. Gheorghe Elena Lili

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Die Biene Maja"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat